GIRL REVIEWS

Eva in Ninni Vi dress SS16

17 april 2016
Untitled design (2)

NINNI VI ON THE BEACH

Bij de eerste zonnestralen kwam dit jurkje al direct uit de kast. De allereerste dag dat het lekker weer was zaten wij in een prachtig strandhuisje van Aan Zee Slapen. We voelde ons de koning te rijk daar, zeker toen het zonnetje ging schijnen. Wat een “puur geluk” gevoel is dat toch he?! Die eerste mooie dagen en dan werp je een blik in je kast en ik kan dan zo vrolijk worden van die zomerjurkjes! We hebben er best wat deze zomer. En allemaal even leuk natuurlijk! Wij hadden dit jurkje bij ons omdat het zo makkelijk en lekker draagt en omdat je hier natuurlijk niet zoveel “vlekken” op ziet. Die vallen namelijk niet op bij deze print. :). Zeker op vakantie kan dat geen kwaad!

Deze jurk van Ninni Vi is echt zo’n heerlijke jurkje “voor iedere dag” en zo’n jurkje wat een “it” gevoel heeft. Zacht, mooie snit en een leuke print. Lucky me want Ninni Vi heeft ook veel zwart in de collectie deze zomer. De meningen zijn erover verdeeld maar ik hou ervan!  Zeker zo in combi met wat grijs en toch wat vrolijke details in knalroze en zonnig geel. Leuk detail is trouwens dat dit jurkje twee steekzakjes heeft. Hier word je toch vrolijk van? Mooie locatie, mooi weer, een mooi jurkje en een leuk gezelschap. Meer heb ik niet nodig!

Yep… topjurkje! Wij hebben trouwens ook de sweatpants in deze print, die vind ik ook zo leuk! Gewoon met een simpel zwart of wit shirt en sneakers! Ben ik ook zo blij mee!

VERKOOPINFORMATIE: Ninni Vi

*wil je meer weten over de locatie en het strandhuisje waar wij zaten klik dan hier: Aan Zee Slapen of lees onze travel blog even na. Dat doe je hier. Echt een aanrader.

 

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply