GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK – Bente in Waaaw Spring/Summer 2017

8 maart 2017

SNEAK PREVIEW WAAAW

Nog twee nachtjes slapen en dan is het zover…  de lancering van de nieuwe voorjaar/zomer collectie van Waaaw. Vanaf aanstaande vrijdag om 9.00 uur kunnen we shoppen in de winkel en online! Maar vandaag mag Shopaholiek alvast twee nieuwe Waaaw sets laten zien! En nieuw is het zeker!

We kennen Waaaw natuurlijk al jaren van de basic jurkjes met een simpele maar perfecte pasvorm. De twee drukkers bovenin maken ieder item uniek want je kiest je eigen applicatie: van pioenroos, strik, tot subtiel gehaakt bloemetje verkrijgbaar in alle kleuren en stijlen. Hierdoor is het jurkje of shirt altijd feestelijk, hip en vrolijk. Door de combinatie van de perfecte kwaliteit (het blijft echt mooi!) en een hele nette prijs, wil je elk seizoen minimaal 1 nieuw item! Al vanaf de oprichting ben ik dan ook mega-fan van Waaaw!

Maandag bezocht ik het atelier van Waaaw om samen met designer Anouk twee gave SNEAKS voor jullie uit te zoeken. Dat viel niet mee, wat een keuze! Ook dit jaar zijn er natuurlijk de fijne basics maar daarnaast zag ik twee totaal nieuwe prints en diverse nieuwe modellen in rokjes, shirts en jurkjes. Wat een prachtcollectie! In deze SNEAK willen we jullie graag van beide prints een voorproefje geven…

Voor de eerste SNEAK koos ik voor een blauwe jurk, bestaande uit twee kleurdelen; een prachtig kobalt en een donkere navy. Op de mouwtjes, schouders en zakjes zijn accenten van de panterprint verwerkt. Qua legging kun je alle kanten uit… grijs, all-over panter, of een echte contrastkleur…  maar ik als ‘setjes’ mens koos voor de warme kobalt. De witte striping op de legging maakt de outfit extra sportief. Om de outfit helemaal af te maken is er een applicatie beschikbaar als panterstrik, afgezet met geel kant en een panter haarband.

De tweede SNEAK die Bente jullie showt is een set van een top en een rokje. Hier zien jullie de tweede print, qua kleur en design gebaseerd op het avontuurlijke Afrika. De top heeft een all-over print met daarin alle kleuren van de regenboog. Handig, want hierdoor kun je de top met elke kleur rokje en legging combineren. Ik kies voor een fris groen. Een kleur die ik nog niet veel in de kast heb en een kleur die er bovendien lekker uit knalt in de zomer! We combineren de set in het voorjaar met een zacht grijze legging en straks natuurlijk met blote benen. Ik kan niet wachten!

Facts:

 • Een prachtcollectie met veel vernieuwing!
 • De vertrouwde basics zijn natuurlijk ook gebleven.
 • Bente draagt beide sets in 122/128. Zij is 123 cm groot. Waaaw mag mooi aansluitend vallen.
 • Lengte jurk 67 cm (midden achter gemeten). Oksel – oksel 30 cm.
 • Lengte shirtje 46 cm (middenachter gemeten). Oksel – oksel 30 cm.
 • Taillebreedte rokje 26 cm, lengte (middenachter incl. tailleband) 32 cm.
 • De meeste items zijn verkrijgbaar in maat 86/92 t/m 146/152.
 • Waaaw shoppen kun je vanaf vrijdag 9.00 uur!

Fashionideetjes:

 • Een stoere sneaker, zoals deze van Adidas, of canvas gympen passen er perfect bij!
 • Als je de sets nu al wilt dragen, is een spijkerjasje een prima idee.
 • Een bijpassende knoophaarband in het haar staat lekker eigenwijs.
 • Combineer nu met een legging en straks met blote beentjes en slippertjes.

Dus nog 2 nachtjes  tot de lancering….  voor nu alvast veel kijkplezier! Wat vind je ervan? We horen het graag in een reactie onder het blog.

Wil je meer informatie over Waaaw, klik dan hier.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier.

 

Waaaw

 

Waaaw

 

Waaaw

Waaaw

Waaaw

Waaaw

Waaaw

Check vrijdag zeker alle nieuwe applicaties! Zo mooi…

 

Waaaw

Waaaw

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply WAAAW – Collectie Spring / Summer 2017 | Shopaholiek 10 maart 2017 at 07:54

  […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

 • Leave a Reply