TEENS

Pre-fall collectie Be a Diva

28 juli 2016

Be a Diva: Only 4 the young ladies

Als je een tienermeid in huis hebt, dan ken je het merk vast wel: Be a Diva. Zoals de naam al doet vermoeden is dit label niet gemaakt voor meiden die niet willen opvallen. Het is een merk voor een stoere tiener, die houdt van bijzondere kleding met aparte details. Mijn dochter is gek op dit merk, vooral door de T-shirts met opvallende teksten en de fijne sweatbroeken van zacht materiaal waarin je zo fijn kunt ‘chillen’. Het label is er voor de meiden vanaf maat 140 en gaat tot en met maat 188. Verwacht geen al te felle combi’s van kleuren, schattige kniekousen of andere girly accenten; het is echt een merk voor een diva in de dop. Denk aan strakke jurkjes, jeans met een mooie pasvorm, de eerder genoemde statement T-shirts en stoere vesten.

De eerste pre-fall levering van Be a Diva is onlangs uitgekomen. Een absolute musthave (met stip op nummer 1) is jacket Colbie, een legergroen jasje in military-stijl. De langere achterkant, het opstaande kraagje en de dubbele rij knopen aan de voorkant maken van dit jasje de perfecte blikvanger voor je tiener. Combineer het eens met een verwassen destroyed jeans en stoere laarzen. Draagt je meisje graag jurken, wat denk je dan van dress Cheryl (7), de nautische, donkerblauw met wit gestreepte jurk met boothals. Ook het basic witte shirt met ‘Love’ (6) tekst op de voorkant valt bij ons in de smaak. Het shirt is tevens verkrijgbaar in het grijs en zwart. Draag het shirt met de zwarte (slimfit) sweatpants met zilveren bies aan de zijkant (4) of met de zwarte tulen rok (3). DE rok van het moment, een onmisbaar item voor de diva van nu!

  1. Jacket Colbie
  2. Gestreept shirt met witte voile onderkant
  3. Zwarte tutu
  4. Zwarte sweatpants met witte bies
  5. Zachtroze jurk
  6. Shirt met Love opdruk
  7. Dress Cheryl

Meer informatie en shoppen: www.blokesanddivas.com

Een groot deel van de collectie van Be a Diva is o.a. verkrijgbaar bij Kinderkleding te koop en Amazing Kids.

 

 

 

Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply