Angelique GIVE-AWAY

Speciaal voor de mama’s: shapewear. Draag jij het?

25 maart 2016

SHAPEWEAR TRIUMPH  MAGIC BOOST

Diegene die mij al wat langer volgen kennen vast mijn lijfspreuk: “Shop voor je kids, maar vergeet jezelf niet”. Tussen jou en mij: ik shop eerlijk gezegd nog steeds het meest voor mezelf :). Deze blog is dus voor de mama’s.

Omdat de doelgroep van Shopaholiek grotendeels uit moeders met jonge kinderen bestaat heeft Triumph mij uitgenodigd voor een event in het Hoxton hotel in Amsterdam ter ere van de lancering van de nieuwe Shape-lijn Magic Boost. Tuurlijk heb ik even getwijfeld, want dit is uiteraard een Kids Fashion Blog, maar omdat ik oprecht vind dat moeders zichzelf  niet moeten vergeten en we toch een beetje hot mommy’s moeten blijven, ben ik gegaan. Want zelf ben ik natuurlijk ook ontzettend benieuwd hoe ik mijn lijf het mooist uit kan laten komen. Laten we eerlijk zijn: 40+, 4 kinderen, wijn, lekker eten en een hekel aan sporten hebben er voor gezorgd dat ik een muffin heb, het zandloperfiguur andere vormen heeft aangenomen en dat de zwaartekracht het is gaan winnen. Alles gaat hangen, behalve mijn tandvlees…. dat spreekwoord hoor ik steeds vaker. Zeker als ik met mijn vriendinnen ben maken we, al wijntjes drinkend, dan de wildste afspraken: we gaan aan de chia-zaadjes, we gaan shoppen voor nieuwe hardloopkleding, een personal trainer wordt ingeschakeld want we willen bikinibabes blijven, suiker schrappen we rigoreus van het menu en brood is al helemaal not done. Tot de volgende ochtend: dan gaat er gewoon suiker in mijn koffie, neem ik een wit bolletje met roomboter en hagelslag en ga ik een filmpje kijken. Zo gaat dat… bij jullie toch ook? Met andere woorden… ik ben een beetje laks.

Eerlijk gezegd weet ik niet zoveel van shapewear. Ik heb het heus wel eens geprobeerd maar ik kreeg het er Spaans benauwd in en voelde me een soort worst. Je kent ze wel: die met zo’n strak getrokken vel eromheen. Niks dus. Erg nieuwsgierig ging ik dan ook naar het Triumph Event. Wie weet zit er iets tussen wat mij een strak lijft geeft zonder ervoor te hoeven sporten. No action – great satisfaction! That’s me. En weet je… ik neem het allemaal ook gewoon voor lief, zo erg is een kwabje her en der nou ook weer niet toch? Maar stel nou dat het makkelijk op te lossen is? En het zit ook lekker? Dat vind ik namelijk wel echt een vereiste: niks zo erg als een knellende BH.

Wist jij dat je met de juiste BH de vorm van je borsten kunt veranderen? Shapen dus? En dat de meeste vrouwen zich het meest zelfverzekerd voelen als ze een goed passende BH dragen? (jaja… daar is echt serieus onderzoek naar gedaan).Ik wist wel van push-up enzo maar buiten deze heb je ook een Lift-up, voor wat slappere borsten en een shape-up. Die laatste is heel prettig als je borsten wat zwaarder zijn, ze verdelen de boel een beetje zeg maar. In deze Shape-lijn van Triumph zit ook iets nieuws, innovatief met een duur woord, de beugel is veranderd in een awardwinnende flexibele beugel: de magic wire. Alles aan de BH is superzacht, zelfs de beugel dus.

Schermafdruk 2016-03-10 20.34.23

Afijn… tijd om te passen, want het schijnt dat je het zelf moet ervaren. Na een meting, en dat doen wij vrouwen echt veel te weinig (lees dit blog maar eens na), bleek ik dus een maatje groter nodig te hebben en mocht ik deze drie nieuwe modellen uitproberen. Shape up, Lift-up en Push-up…. de laatste twee zijn mooi als je wat minder grote borsten hebt, dus in mijn geval vielen die af, Dolly Parton was er niks bij. En daarbij…. big is uit, het mag allemaal weer wat kleiner. De Shape-up zat bij mij echt als gegoten en laat “het” eruit zien alsof ik weer 25 ben. Daarbij kan je bij dit model de bandjes tot een halter maken. Fijn :). Die gaat het worden dus. Wel grappig om eens te zien wat 3 verschillende soorten BH’s doen voor je voorgevel. Voor ieder wat wils. Mocht je er eens tijd voor vrij willen maken dan kan ik je zo’n fitting-sessie best aanraden. Bij Triumph kun je op de site een afspraak maken zodat je op een tijd die jou uitkomt op je gemak kunt passen. En dat kun je ook met wat vriendinnen doen. Nog best gezellig ook 😉

IMG_6908

Dus…. mijn zwangerschapsbh kan de deur uit. Na jaren ben ik weer eens netjes opgemeten en draag ik de juiste maat.  Wel in een Bridget-Jones achtige kleur, die overigens dan natuurlijk weer wel overal mooi onder staat, met een matching grote shape onderbroek om mijn buik in de juiste proporties te krijgen en mijn muffin met gemak laat verdwijnen zonder dat ik het benauwd krijg. Het zit zelfs serieus lekker.  En…. voor de liefhebbers is er ook een shape-dress. Mocht jij deze kleur te saai vinden: deze collectie is er ook in een lavendelachtige kleur.

Lang verhaal kort: dat hebben ze slim gedaan bij Triumph…. Uit mezelf had ik waarschijnlijk nooit de moeite genomen om 3 soorten BH’s op mijn gemak te passen en om eens te voelen en zien wat een goede BH en shapeware doet. Ik ben uiteindelijk dus blij dat ik toch ben gegaan en schrijf ik er zelfs een blog over. Ik kan weer een paar jaar vooruit. Al is dat is ook niet helemaal waar: het advies is toch echt wel om gewoon bij iedere nieuwe aanschaf van een BH  weer even opnieuw te laten meten. En passen! Vooral passen…. want jij moet je er goed in voelen! En sexy 🙂

Omdat ik zo enthousiast ben en jullie ook graag zo’n setje gun, mag ik in samenwerking met Triumph een waardebon van € 95,- weggeven zodat je zelf zo’n setje kunt uitproberen. Ondanks dat dit een Kids Fashion Blog is mag je natuurlijk ook best een keer iets voor jezelf winnen! 

 • Like hiervoor de facebookpagina van Shopaholiek
 • Deel dit bericht
 • Laat een berichtje achter in de comments onder dit bericht of op facebook 
 • Vrijdag 1 april (nee! geen geintje) maak ik de winnaar bekend op de website en facebookpagina.

# DEZE WINACTIE IS INMIDDELS GESLOTEN # 

Liefs, Angelique

IMG_7893

Dit is mijn Magic Bra :).

shapewear

Dit was de lunch.. Ik kan je zeggen: als je dit eet heb je geen shape-wear meer nodig. Maar mijn voer is het niet :). Vandaar dat ik dus shape-ware nodig heb!

shapewear

Deze dame maakt shape-wear gewoon sexy… Dat gaat het bij mij niet meer worden. Ik draag het gewoon onder mijn kleren 🙂

IMG_6905

Best een aanrader: fitting-sessie bij Triumph

shapewear

Hier zie je kleuren wat beter.

shapewear

Hot Mommy…. best sexy he?! Zo zie ik er ’s ochtends ook uit :)… NOT!

 

©Triumph Female Confidence Report

Sponsored post

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

31 Comments

 • Reply Deborah 25 maart 2016 at 13:58

  Okey het sexy mom stadium ben ik wel voorbij met een dochter van 18 desalniettemin wil ik mijn borsten (na een borstverkleining omdat ze niet meer tot normale proporties wilden terugdeinzen na de bevalling G!) eens zien shinen in shape waer!

  • Reply Angelique 25 maart 2016 at 14:13

   :). Tja… we hebben ze nou eenmaal. Sexy mom is hier ook voorbij hoor. Ik heb maar geen foto’s van mezelf a la Sylvie Meis gemaakt :).

 • Reply Lysanne 25 maart 2016 at 14:15

  Ik ben sinds november mama van een kleine jongen. Borstvoeding, voedingsbh’s en makkelijke shirts waren het onderwerp van de dag! Geen zin in mooie setjes, maar gewoon comfort. Nu is hij 4,5 maand en wordt het wel weer eens tijd voor een mooi, maar vooral goed zittend setje! Het lavendelkleurige Triumph setje is de uitgesproken kans om fris en mooi de zomer in te gaan!

  Xoxo

  • Reply Angelique 25 maart 2016 at 14:19

   Die kleur, Orchid, is echt heel erg mooi. Alleen de shape-up in mijn maat is er alleen in de nude-kleur. Orchid is dan net weer een tikkeltje mooier/sexier 🙂

 • Reply Julia 25 maart 2016 at 18:23

  Mooi! Wil ik graag winnen ;).

 • Reply Wies 25 maart 2016 at 20:13

  Heel graag zou ik de shape wear van Triumph willen uitproberen. Mijn borsten mogen na 2 zwangerschappen wel wat sierlijker voor de dag komen ?

 • Reply Nicole 25 maart 2016 at 20:25

  Oef… Denk…. Nee sorry, weet… Dat ik m goed kan gebruiken na 2 kids en (jongste is bijna 4) en ik stiekem nog steeds m’n bh’s van voor de eerste zwangerschap gebruik…. Haha

 • Reply Sharon 25 maart 2016 at 20:26

  Cijfer mezelf vaak weg. Alles voor de kleine man die groeit als kool. Ik kom wel een x Denk ik dan. Dus mezelf een x in een goed passend setje zou niet verkeerd zijn.. Vind de vent denk ik ook niet.

 • Reply Liza 25 maart 2016 at 20:39

  Dat zou geweldig zijn om na twee bevallingen het ‘kleine’ beetje op te laten meten en wat meer volume te geven! ☺️

 • Reply Mandy 25 maart 2016 at 20:45

  Misschien moet ik me er ook maar eens aan wagen 😉 zoiezo mag ik wel weer eens een pas sessie doen…. ik doe er graag aan mee dus!

 • Reply Sanne 25 maart 2016 at 21:05

  Mijn schildklier is al jaren van slag met als gevolg kilo’s eraf en er net zo hard weer aan. Ik heb bh’s in alle maten en meestal niet de duurste varianten. Ik zou dus graag eens helemaal losgaan in de Triumph winkel. Ik ben ook wel benieuwd welke maat ik ni écht heb!

 • Reply linda raaijmakers 25 maart 2016 at 21:10

  Als moeder van onze #tweeling Lucas & Eva maak ik graag kans op een mooi setje/shoptegoed voor mezelf 😀

 • Reply Petra 25 maart 2016 at 21:14

  Dit zou zo fijn zijn… Even de rolletjes wegwerken en je zoveel beter voelen!

 • Reply Vanessa Bastiaans 25 maart 2016 at 21:33

  Het is hier ook wel weer eens tijd voor een goede nieuwe BH. En zo’n passessie kan denk ik geen kwaad. Two thumbs up voor deze actie!!

 • Reply Susanne 25 maart 2016 at 21:46

  Tja,
  Na 2 zwangerschappen is de rek er wel een beetje uit… Ik ging van een A cup naar een E, die na afloop terugzakte tot een C zonder power.
  Een beetje power van buitenaf zou dus welkom zijn.
  Ik heb sinds 6 jaar geen lol meer in bh’s shoppen en sexy feeling is lang geleden.
  Help!

 • Reply Tiny 25 maart 2016 at 21:50

  Hier ben ik zo aan toe!!! Nog geen 40+ maar wel 3 prachtige kinderen op de wereld gezet. De jongste heb ik tot voor kort 2 jaar borstvoeding mogen geven en het wordt dus eigenlijk wel de hoogste tijd om de voedings bh’s de deur uit te gooien en mijn lijf een “boost” te geven.

 • Reply Yvonne 25 maart 2016 at 23:49

  Oh dat zou fijn zijn een bh die past, ook voor de verandering eens lekker zou zitten en ook nog iets zou doen aan mijn figuur ♡.

 • Reply Angelique 26 maart 2016 at 07:49

  Ha angelique

  Deze angelique zou ook graag eens de lift up willen uitproberen… na de geboorte van mijn kindjes en de borstvoeding… is er van mijn toch-al-niet-zo grote… niks meer overgebleven dan wat “hangende kussenslopen ” ….. ik gebruik al continu maximizers, maar die zitten toch niet echt zoals het hoort denk ik.. maar een andere bh heb ik tot nu toe nog steeds niet gevonden…… dus ik ben benieuwd!!

  Groetjes angelique

 • Reply Sofie 26 maart 2016 at 10:39

  Héél graag! Alle redenen waarom zijn al door andere mama’s genoemd 😉

 • Reply Marleen 26 maart 2016 at 12:43

  Al zoveel reacties en het is iedereen gegund om deze leuke bon te winnen. Onder het motto “wie niet waagt, wie niet wint” probeer ik het toch ook maar. Nu duimen…

 • Reply Lonneke 26 maart 2016 at 21:27

  Wat herkenbaar om te lezen, zeker het stuk over de plannen maken voor sporten, beter eten en dan de volgende morgen alsnog een boterham met een goede laag boter en veel hagelslag te pakken… hier een mama van 2 jongens van 2,5 en 10 maanden allebei borstvoeding gegeven dus die van mij kunnen ook wel een oppepper gebruiken 🙂

 • Reply Bianca 26 maart 2016 at 22:04

  Shapewear en sexy?
  Dat wil ik graag zien en nog meer uitproberen…
  Na 3 kinderen heb ik wat vel teveel op de verkeerde plekken zeg maar…..
  De kleur vind ik schitterend…..

 • Reply Kim 28 maart 2016 at 09:09

  Haha, wat herkenbaar. Ik was laatst ook bh’s aan passen, wat een crime. Heb er wel 10 aangehad voordat er eentje was die mooi zat. Ik hoop deze bon te winnen zodat ik nog een mooie kan uitzoeken. Want op 1 of andere manier begeven al mijn bh’s het op het zelfde moment. …

 • Reply julia van empel-stamate 28 maart 2016 at 11:40

  Heel graag zou ik de shape wear van Triumph willen uitproberen. Shape-up lijkt me leuk!

 • Reply Katrien adams 28 maart 2016 at 13:17

  Dit wil ik wel eens testen

 • Reply Grete Karina 28 maart 2016 at 14:29

  Als hardwerkende drukke moeder van 2 opgroeiende kids zie ik er alles behalve sexy uit…..
  Ik zou die shape wear van Triumph heel graag eens willen uitproberen, ben heel benieuwd!
  Like & shared op FB.
  Groeten, Grete Karina

 • Reply Dorien 28 maart 2016 at 19:50

  Prachtige collectie en leuk, herkenbaar geschreven ;-). Witte bolletjes met hagelslag zijn gewoon té lekker om te laten staan, toch? Anyway, ik heb echt al veel te lang geen nieuwe beha gekocht en een mooi setje zou ik graag weer eens rustig uitzoeken. Doe heel graag mee en deel deze leuke actie gelijk!

 • Reply Anita H. 29 maart 2016 at 21:42

  Mooie actie. Mijn bh’s zien er inmiddels wel wat afgedragen uit, tijd voor wat nieuws.

 • Reply Simone 31 maart 2016 at 08:45

  Leuke actie!!
  Zo herkenbaar?na 3 zwangerschappen en 40+ gaat ook hier het spul wat meer hangen..
  Vind het een drama om een goede bh uit te zoeken……Heb vorig jaar een Triumph bh gekocht en draag deze ook altijd,blijft ook mooi,maar wordt wel tijd voor weer een nieuwe.Groetjes Simone

 • Reply Sharon 31 maart 2016 at 13:29

  Wat een fabulous shapewear! Na mijn eerste zwangerschap ben ik shapewear gaan dragen onder mijn kleding. Het ziet er gewoon net iets mooier uit 🙂 Maar mijn shapewear ziet er lang niet zo mooi uit als deze… Ik waag dus graag een kansje
  !

 • Reply Cindy Broeders 31 maart 2016 at 20:17

  40+? Ik ben 30+ en nog niet bekend met het merk. Dus wil het graag uitproberen!

 • Leave a Reply