Angelique WONEN

De hele familie op de fotowand: create memory’s

11 maart 2020
canvascomp

Foto’s zijn altijd leuk en altijd goed in je interieur. Het zijn de persoonlijke elementen die jouw huis je thuis maken. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar sinds ik een goede telefoon heb maak ik echt de hele dag foto’s van mijn kinderen en de hond. Het blijft altijd zonde om zo weinig te doen met je foto’s.

In ieder huis zie je dan ook wel een canvas afbeelding binnen of een leuke tuinposter in de tuin met daarop de mooiste foto’s. Jammer is het natuurlijk dat de kinderen zo hard groeien en dat z’n foto vaak snel verouderd. Kijk… voor mezelf vind ik het prima als er van mij foto’s van zo’n 10 jaar geleden hangen. Beter dan dat gaat het niet meer worden als je ouder wordt en zo blijf ik nog een beetje jong. Maar goed.. terug naar de kinderen. Die veranderen wel in sneltreinvaart en dan is het wel weer leuk als je van tijd tot tijd een nieuwe eyecatcher aan de muur hebt hangen.

Met een foto op canvas ben ik zelf wel een beetje klaar. Op het moment zit ik in de aluminium en plexiglas fase. Strak en zo mooi! Zeker als je een mooie scherpe foto hebt vind ik een foto op aluminium of plexiglas echt het allermooist. Een hele mooie nieuwkomer is dit systeem bij de Canvascompany: de hexagon, een zeshoekig ontwerp. Een hexagon van CanvasCompany wordt gemaakt van het materiaal forex, dit biedt vele voordelen. Forex is een kunststof materiaal, met een witte en gladde bovenlaag. Dit zorgt ervoor dat het materiaal licht van gewicht is, stevigheid biedt en een haarscherpe afdruk van jouw favoriete foto’s garandeert. Door middel van allerlei kleinere foto’s maak je echt een hele mooie persoonlijke fotowand die meegroeit met je gezin. Plaats er wat quotes tussen en creëer gelijk een toffe sfeer aan je saaie muur. Je kunt er eindeloos mee doorgaan. Nou ja, eindeloos… voor zover je plek hebt natuurlijk 🙂 Voor de prijs hoef je het niet te laten want ze hebben op dit moment een fijne voorjaarsaanbieding voor de foto op hexagon, dus als je iets leuks en origineel zoekt voor aan je muur is dit misschien wel wat voor jou.canvas2Een tijd terug heb ik zelf ook zo’n toffe foto op plexiglas besteld en dat blijft mijn paradepaardje in huis. De foto is dan ook zo tof! Nog steeds word ik echt heel erg vrolijk als ik naar deze foto kijk. En niet alleen ik, iedereen die bij ons binnenstapt blikt gelijk naar deze foto. Een blijvende herinnering aan mooie momenten.

Dus create memory’s: maak van je mooiste foto een fotowand en geniet van het uitzicht!

Liefs, Angelique

krisevabob

Deze heb ik zelf op plexiglas

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply