BOY TEENS

Draaiboek voor een Griezelfeestje

29 juli 2016

WAT IS EEN COOL FEESTJE VOOR EEN TIENER…?!

Wat is nu een cool feestje om thuis te organiseren voor een tiener, in dit geval een jongen? Het lijkt simpel, een feestje geven voor een tiener, maar in de afgelopen jaren hebben ze al heel wat feestjes gegeven en ook meegemaakt bij vriendjes uit de klas, sport en straat. Kom maar eens met wat nieuws. Wat is cool?! Wat vinden ze leuk?! Het belangrijkste is denk ik, dat ze getriggerd blijven in de paar uur dat ze op het feestje zijn, anders slaat de verveling toe. Maar hoe zorg je daarvoor?! Tieners vinden niet snel alles even leuk en tof, en zijn gauw verveeld... Nou, ik had wel een idee;) Dit wordt een feestje wat ze niet zo snel zullen vergeten, en dat is nu precies de bedoeling!

Sebastiaan wilde graag een feest geven voor zijn klas, hockeyvriendjes en vriendjes uit de straat omdat hij na de zomer naar een andere school gaat. Wij gaan namelijk verhuizen met het hele gezin, terug naar mijn roots, terug naar Brabant. Dit moest natuurlijk groots gevierd worden voordat de zomervakantie zou beginnen en alle kids erbij konden zijn. Wij Brabanders houden wel van een feestje én van verkleden. Let’s go dancing:)  We bedachten een heuse kinderdisco met thema. Halloween, horror en griezel thema, iedereen in zijn engste outfit naar de disco, maar om 25 kids 3 uur te laten dansen… Nee, dat kon beter, het werd een Goosebumps Horror Movie Night.

Wat heb je nodig voor een Goosebumps Horror Movie Night feestje? Allereerst de film Goosebumps zelf. Goosebumps is een horror/griezelfilm voor kids vanaf 10 jaar. Een echte aanrader, en super spannend tijdens het feestje. Lucky Sebastiaan dat deze net uit is op DVD en Blu-ray. Je huis donker maken en versieren met halloweenspullen, witte lakens over de staande lampen, pompoen met kaars erin, maskers ophangen. De tafel aankleden met een wit kleed met bebloede handen erop. Dit kan je makkelijk zelf maken van een oud wit laken, alle handen insmeren met rode verf en erop drukken. Vol gooien met zwarte nep spinnen en ander insecten en natuurlijk kun griezelrecepten maken voor de hongerige maagjes tussendoor. Ik had een bak aarde met wormen en een schaal vol met mummy knakworstjes. Heel veel snoep, chips en bakken vol met popcorn die je dagen later nog terug vindt tussen de kussen van je bank. Alle kleuren ranja in kannen, we hadden groene spinnengif, rode draken bloed en oranje pompoensap. Na de film gingen de lichten aan, muziek op 100 om alle spanning van de film eruit dansen en springen. Yeah!! Als dit geen top avond zou worden voor ze…?!

Zijn jullie benieuwd hoe Sebastiaan en zijn vriendjes het gehad hebben op het Goosebumps Horror Movie Night feestje? Lees dan snel mijn vorig blog over GoosebumpsKippenvel hoor, bbrrrr…;)

Lieve allemaal, bedankt dat jullie op mijn Goosebumps horror Movie Night party zijn geweest, ik heb genoten en jullie hopelijk ook. Het was een superfeestje om nooit te vergeten. Ik ga jullie heel erg missen. Liefs, Seb

IMG_8777

De spullen voor het Goosebumps Horror Movie Night feestje zijn binnen. Let’s go party, denkt Sebastiaan!!

DSC_0406

Het huis omgetoverd tot horrorhouse, we zijn er bijna klaar voor. Bbrrrr, kippenvel…

DSC_0399

Griezelrecept: Chocoladepudding met aarde en wormen…

DSC_0401

Klopt lekker makkelijk weg de chocoladepudding, ik maak er gewoon een zooitje van!

DSC_0402

Durven jullie dit griezelrecept te eten?! Nou ik niet hoor!!

IMG_8818

Bij een film hoort nou eenmaal popcorn!

DSC_0398

Griezelrecept Mummy knakworstjes, heerlijk en zo makkelijk te maken.

DSC_0404

Toch best nog goed gelukt hé…

DSC_0409

Ondanks dat het allemaal stoere kereltjes zijn die hun best hadden gedaan om er zo eng mogelijk uit te zien, waren er best wat spannende momenten in de film Goosebumps horror Move Night!

DSC_0403

En heel veel snoep:)

2

Dit zegt genoeg, een feestje om nooit te vergeten. Missie geslaagd, al zeg ik het zelf:)

 

Meer informatie over de laatste releases van Sony Pictures Home Entertainment Benelux vind je hier.

 #sponsored post

Facebook Comments Box
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply