GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW MISS-T Winter 2021/22

1 oktober 2021

TOPITM is inmiddels een gevestigde naam in het kinderkleding landschap. Inmiddels zijn er twee nieuwe collecties bijgekomen; MISTER-T voor de stoere boys die van hippe comfortabele kleding houden en MISS-T voor de wat grotere meisjes/tieners. Vandaag showt Bente een complete MISS-T set. Kijk je mee?

Al vanaf de oprichting zijn wij groot fan van TOPITM. Het is vaak net even anders dan andere merken en elk item heeft mooie details. Bovendien zijn de stoffen zo fijn en zacht. Wij krijgen altijd veel complimenten als Bente een outfit van TOPITM draagt. Met haar 155 cm leek het TOPITM tijdperk even afgelopen te zijn qua maat maar gelukkig is er nu het label MISS-T wat doorloopt tot en met maat 170-176! Ook qua stijl richt MISS-T zich op de oudere dametjes. Het is net even wat minder meisje-meisje.

Bente, die in mei 10 jaar is geworden, ontwikkelt steeds meer haar eigen stijl en smaak. Ik was dan ook erg benieuwd wat ze zou kiezen uit de nieuwe MISS-T collectie. Als eerste koos ze een stoer grijs t-shirt met een gewassen look. De gave print op de voorzijde is geborduurd. Het model is licht oversized. Rokjes zien we steeds minder in de kast van onze tiener maar voor dit rokje met subtiele glitterprint maakte ze graag een uitzondering. Het rokje is gemaakt van een soepele polyester en is gevoerd. Onder het rokje draagt Bente een panty uit de wintercollectie van TOPITM. Deze is heel zacht en flexibel maar dik genoeg om niet snel kapot te gaan. In de winter, als het echt koud wordt op de fiets, kiezen we voor een zwarte leatherlook legging.

Breisels in allerlei soorten en maten vormen een echte trend dit najaar! Om de outfit af te stylen kozen we voor een oranje wikkelvest met ecru bolletjes. Dit leuke wikkelvestje kan doormiddel van drukkertjes dicht worden gemaakt, dus geen gedoe met lastige lusjes. De ecru bolletjes zijn ingebreid en geven het vestje een aparte look. Dit vestje kan op veel items uit de collectie gecombineerd worden.

Bente draagt stoere, zwarte veterboots van Braqeez bij deze outfit. Deze vallen goed op maat, zijn volledig van leer en het voetbed is uitneembaar.

Maatinfo: Zoals gezegd is Bente 155 cm lang. Het oversized shirt draagt ze in maat 146/152. Het rokje valt wat kleiner/smaller dus die draagt ze zelfs in maat 170/176. Het rokje sluit nu al mooi aan en er is nog wat groeiruimte. Het wikkelvestje is maat 158/164.

Een panty moet niet te klein zijn, liever iets te groot zelfs. Bente draagt met haar lange benen maat 170/176. Deze maat is perfect voor haar. Kijk je mee?

Shoppen:

ShirtRokjeWikkelvestjePanty

De hele collectie shop je hier.

Liefs, Jolanda 

Wat een gave print!
In het rokje is een subtiel glittertje verwerkt.
Deze gave boots van Braqeez maken de outfit helemaal af!

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply