GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

TOPITM! TWEEDE LEVERING SPRING/SUMMER ’20

16 maart 2020

Here comes the fun…

Dat is de tekst die de shirts van deze tweede levering siert. Een groot contrast met de periode waarin we ons nu als mensheid begeven. Maar hoe lekker is het dan om alvast naar de zomer uit te kijken! Eén van onze favoriete merken, TOPITM, lanceert vandaag de tweede levering! Van de eerste levering hangt er al e.e.a. in de kast te pronken maar ook deze tweede levering is weer geweldig! Vandaag om 9.00 uur kun je terecht in de winkels en online! Kijk je mee?

Deze tweede TOPITM levering is opgebouwd uit grofweg twee kleuren: neongeel en blauw! Van zacht en romantisch hemelsblauw tot diep donkerblauw wat een mooi contrast geeft met het felle geel. Qua motief voert de streep de boventoon. Verder zien we prachtige shiny details in de items terugkomen, zoals bijvoorbeeld in de tailleband van de rokjes en zelfs in de hippe kniekousen!

Het leuke ook weer van deze tweede TOPITM levering is, dat je helemaal je eigen look kunt samenstellen. Alles is goed op elkaar afgestemd dus je kunt eindeloos combineren. Binnen het thema kun je daarnaast bijvoorbeeld nog kiezen voor een girly rokje of voor de jumpsuit met een hip streepje! Voor elk type meisje de juiste outfit! Maar altijd met die fijne TOPITM uitstraling, de mooie details en de ultra zachte stoffen! Het leuke spijkerjasje uit de eerste levering maakt de outfit helemaal af.

Hieronder laten we alvast een heel aantal outfits zien zodat je om 9.00 uur helemaal voorbereid bent en je musthaves direct kunt shoppen! Wat is jouw favoriete (top)item?

Vanaf 09.00 uur kun je o.a. hier shoppen.

www.topitm.nl 

Alvast veel shopplezier!

 

Pas goed op elkaar…  liefs, Jolanda

 

 

topitm

 

topitm

 

topitm

 

topitm

topitm

 

topitm

topitmtopitm

 

topitm

 

topitm

topitm

 

topitm

 

topitm

 

topitm

topitm

 

topitm

 

topitm

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply