Mandy MUSTHAVE TEENS

Een festival look..

5 juli 2018

..voor Senna & Isa

Ter afsluiting van het studiejaar, hield Senna’s school onlangs een outdoor feest voor de leerlingen. Na een drukke en intensieve periode en een moeilijke toetsweek, waarbij ze hard hebben gewerkt waren zij en haar vriendin Isa wel toe aan een leuk feestje.

Zoals je in eerdere blogs misschien wel hebt kunnen lezen houden deze meiden van twinnen. Toen dit groene Nik & Nik jurkje de eerste keer online kwam vonden ze dit meteen hèt allermooiste jurkje ever en perfect voor hun feest. De jurk was nog niet te bestellen, dus ze moesten nog even geduld hebben. Er zaten meer mensen te wachten op de levering van deze jurk, dus de meiden waren blij dat ze de jurk eindelijk binnen hadden. En het mag gezegd worden, de jurk is ook prachtig. De strepen bij de hals en mouwtjes, de ruffles, glitters en de mooie groene kleur zijn een ware eyecatcher.

De echte festival look komt door de haren. Die hebben we voor deze gelegenheid in laten vlechten door een vriendin van Senna’s nichtje. In haar salon maakt ze de mooiste kapsels, wenkbrauwen en wimpers. De haren zijn half ingevlochten en met twee knotten vastgezet. De glitters in de middelscheiding en bij de ogen maken deze meiden partyproof!

Info:

Senna is 1.57 m. en draagt de jurk in maat 12. De jurk shop je o.a. hier.

De kapsels en make up zijn verzorgd door Lashes & More by Jolina

 

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply