GIRL Jolanda MUSTHAVE NIEUWE COLLECTIE

MUSTHAVE: B.Nosy spijkerjasje

30 december 2016

Voor welke kleur B.Nosy spijkerjasje ga jij?

De feestdagen zijn nog maar net voorbij en de eerste voorjaarscollecties zien we al voorbij komen. Wij als Shopaholiekers zitten er natuurlijk bovenop. Wij willen jullie graag informeren over al dat zomers moois maar we zijn ook niet voor niets ‘part of the Shopaholiek team’, want we zijn shoppers in hart en nieren!

Zo zag ik net voor de kerstdagen de eerste levering van B.Nosy, de pre-spring collectie 2017, in de winkel. Wat een frisse, hippe designs, je krijgt direct zin in het voorjaar! Het merk B.Nosy is vooral geliefd vanwege het kleurrijke, speelse, maar stoere karakter én het hoge comfort. De afgelopen seizoenen had ik diverse items van het merk in de kast. De stijl past perfect bij ons! In deze eerste levering viel mijn oog direct op het leuke, stoere jeans jack! Een spijkerjasje is voor mij een echte musthave, het mag niet ontbreken in je garderobe.  Met het wisselvallige weer in Nederland is het een ideaal item om mee te nemen en even aan te schieten als het wat frisser wordt. Bovendien wordt de outfit net even wat stoerder, het maakt een outfit soms net even af.

B.Nosy heeft een super hip jasje ontworpen en uitgevoerd in twee prachtige wassingen; jeans blauw en een greywash. Daar is toch niet uit te kiezen! Beide hele mooie kleuren die met veel outfits te combineren zijn. Ik besluit dan ook om niet te kiezen en beide te nemen… Ik combineer ze voorlopig nog even met de wintercollectie. De grijze variant past leuk op een Kidz-art set uit de kast en de blauwe versie geeft de Like Flo outfit een extra stoer tintje! Ik weet het nu al zeker, hier gaan we veel plezier van hebben dit jaar.

Hebben jullie het jeans jack al opgemerkt en wellicht al aangeschaft? Voor welke kleur zijn jullie gegaan? We zien het graag in de reacties onder het blog.

 

Maatadvies: Bente is 121 cm en draagt beide jasjes in maat 122/128.

Je shopt het grijze jasje o.a. hier. Maar wees er snel bij want ze vliegen de winkels uit.

 

B.Nosy spijkerjasje

 

B.Nosy spijkerjasje

 

B.Nosy spijkerjasje

 

B.Nosy spijkerjasje

 

B.Nosy Spijkerjasje

 

B.Nosy spijkerjasje

 

B.Nosy spijkerjasje

 

B.Nosy spijkerjasje

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Aukje showt een gave jumpsuit | Shopaholiek 4 januari 2017 at 23:17

    […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

  • Leave a Reply