Anouk GIRL KIDS FASHION

Over lievelingsdieren en lievelingskleuren

31 januari 2019
lievelingsdier

EEN ZOMERSE COMBI VAN MONOCHROOM EN NEON PINK

Hadden jullie dat vroeger ook? Een lievelingsdier, een lievelingskleur en al die andere ‘lievelings’-dingen? Het was een feest om dat allemaal op te schrijven in vriendenboekjes van klasgenootjes. Die tijd komt nu weer terug via mijn kids. Thije is die leeftijd inmiddels natuurlijk al voorbij, hij is tenslotte al bijna 10, en ook Benthe vindt zichzelf daar veel te wijs voor. Maar kleine Norah is helemaal into de vriendenboekjes en ‘lievelings’-zaken.

Al zo lang ik me kan herinneren is haar lievelingsdier een giraf. Ze is daar heel vasthoudend in en heeft inmiddels al meerdere knuffels verzameld. Toen ik haar dus vertelde dat er een giraffenjurk zou komen, was ze dolgelukkig. En haar blijdschap werd nog eens vergroot toen bij het uitpakken van de jurk bleek dat de achterkant roze was! Duidelijk een van haar andere ‘lievelings’ dus.

De lievelingsjurk

Dat deze jurk al direct werd gebombardeerd tot lievelingsjurk lijkt me logisch. Vol trots moest hij gelijk aan en dat het een zomerjurkje is maakte Norah niks uit, dat kon ook best bij -6 vond ze. De giraffenprint is een printje die we deze zomer in verschillende variaties terug gaan zien in diverse collecties.

Dit zomerse jurkje is van Lovestation22 en in hun collectie vind je nog meer dierenprints en op de natuur geïnspireerde items met altijd een kleurrijke, meisjesachtige touch.

Dress Giraffe is een mooie combi van monochroom met neon roze. De prachtige giraffen op de voorkant zijn natuurlijk de echte eyecatcher, maar de roze details en girly pasvorm vallen mij ook gelijk op. Ik moet Norah gelijk geven, het is ook al een beetje mijn lievelingsjurk geworden!

Maat- en shopinformatie

  • Lovestation22 valt goed op maat. Norah van 1.08 m draagt maat 110/116
  • Dress Giraffe is er vanaf maat 92 t/m maat 152
  • Het jurkje is fijn geprijsd
  • Shoppen doe je op de vernieuwde website
  • Of natuurlijk via een van de verkooppunten

Wil je mij en mijn kids ook volgens op Instagram? Leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen

lievelingsdier

lievelingsdier

lievelingsdier

lievelingsdier

lievelingsdier

lievelingsdier

lievelingsdier

lievelingsdier

sponsored-post

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply