GIRL Hanneke KIDS FASHION

Always Bee Yourself!

28 mei 2018

EEN BIJZONDER LEUKE PLAYSUITbij2

Dit merk komt niet heel vaak langs bij Shopaholiek maar dat maakt het niet minder leuk! Hier in Nijmegen hebben we een winkel van Sissy-Boy en ik loop er regelmatig even binnen. Zo kwam ik laatst deze ontzettend leuke playsuit tegen, welke ik jullie niet wilde onthouden!

Ik ben gek op felle kleurtjes en leuke printjes. De collectie van Sissy-Boy staat deze zomer vooral in het teken van veel fruit. Je ziet bijvoorbeeld heel veel meloenen, citroenen en grape-fruits terug in de vele items. Dit, in combinatie met de vrolijke kleuren maakt dat het een frisse uitstraling heeft en ik word hier gewoon heel blij van.

Sissy-Boy is van oorsprong een Nederlands merk en heeft inmiddels zo’n 40 winkels in de Benelux. Ze ontwerpen niet alleen kleding maar je vind er ook van alles dat te maken heeft met eten en drinken, lifestyle en verzorging. De winkel in Nijmegen is voor mij net een snoepwinkel. Ik vind álles hier leuk en ik loop er bijvoorbeeld vaak even binnen als ik op zoek ben naar een leuk en speciaal cadeautje. Eigenlijk slaag ik er altijd wel ergens voor.

Afgelopen weekend kwam ik deze leuke playsuit tegen. De fel gele kleur trok meteen mijn aandacht en ik vond de bijtjes ontzettend schattig en een tikkeltje eigenwijs.  De bandjes op de schouders zijn verstelbaar waardoor het wat langer door te dragen is. De stof is heerlijk luchtig en met deze zomerse temperaturen dus ideaal. Leuk detail zijn de strikjes op de schouderbandjes. Op de voorpand zit een blinde knoopsluiting. Verder heeft de suit een elastische waistband met aantrekkoord.

INFO:     bij2

  • Aukje is 128 cm lang en draagt de playsuit in maat 134/140. Deze is nog iets ruim maar kan al prima. Het valt dus goed op maat
  • De playsuit is er in maat 98/104 t/m 146/152
  • De playsuit kost €34,99 en je koop hem hier.

Hanneke:                                                                                                                                   bij3

Mijn blogs

Mijn Instagram

sissy-boySissy-boySissy-boySissy-boySissy-boy

 

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply