GIRL Mandy NIEUWE COLLECTIE SPOTLIGHTSHOP

De mooiste feestkleding van RTB

8 maart 2017

Prachtige feestkleding

by

Toff Kidswear

Mijn dochter van 12 is een echt meisje-meisje. Ze houdt van jurkjes met fijne stoffen, metallic, kraaltjes en kant. Wat een geluk dat ze vandaag van Toff Kidswear deze twee prachtige feestjurken van RTB mag laten zien. Dit merk is bij een aantal van ons misschien nog bekend als Rita. Het is een Italiaans merk uit het hogere segment en staat bekend om haar hoogstaande en exclusieve kleding. Naast een uitgebreide collectie feestkleding heeft RTB ook bijzondere accessoires die overal mee matchen.

Misschien denk je in eerste instantie aan deze kleding voor bijvoorbeeld een communie. Maar ook voor een feest, een bruiloft of het vormsel zijn de jurken prachtig. Over een paar maanden heeft Senna haar vormsel en ze is verliefd geworden op deze mouwloze jurk van voile. De jurk heeft verschillende lagen die vloeiend over elkaar uitlopen in een A-lijn model. Een mooi detail zijn de kralen rond de halslijn. Een licht en zwierig jurkje, het doet me een beetje denken aan de Ibiza-stijl, maar met een classy touch. We hebben helaas geen invloed op het weer, maar mocht het wat frisser zijn dan is het jeansjasje ideaal. Het jasje is van een lichte denimstof en is voorzien van borduursel langs de kraag.

Het tweede jurkje dat Senna draagt heeft een strak lijfje en wijde rok. In de taille zit een mooi subtiel gouden riempje. De ruglijn is wat dieper uitgesneden, wat me ook prachtig lijkt met opgestoken haren. De onderrok zit vast aan de jurk en geeft het extra volume. Het bovenlijfje van de jurk is van kant en de onderkant heeft een ander dessin. Ook op deze fantastische feestjurk draagt ze het spijkerjasje; het geheel oogt daardoor meteen wat stoerder.

Deze twee jurken zijn verkrijgbaar bij Toff Kidswear. Naast het merk RTB vind je er ook feestkleding van bekende merken als Alice Pi en Miss Leod. Je vindt er een uitgebreid assortiment kinderkleding zoals Ninni Vi, Nik & Nik, Brian and Nephew (ook erg leuk voor jongens) en Lola Meis. Toff Kidswear heeft niet alleen een uitgebreide webshop, maar ook drie stenen winkels. Deze zijn gevestigd in Hengelo, Enschede en Zwolle.

Facts:

  • Senna draagt de jurkjes in maat 152 bij een lengte van ongeveer 1.50 m.
  • Omdat ik een jeansjasje iets pittiger vind als het wat kleiner valt, hebben we gekozen voor maat 140
  • De voile A-lijn jurk draagt heerlijk licht
  • De kanten jurk met wijde rok zit comfortabel en een beetje ruim

Fashionideetjes:

  • Combineer de jurkjes eens met een kort taupekleurig enkellaarsje. Het maakt het geheel wat stoerder.
  • Alle items (zowel kleding als accessoires) van RTB zijn prima met elkaar te combineren. Probeer eens wat te mixen en matchen en geef er een eigen draai aan.

Shoppen:

A-lijn jurk Jurk met wijde rokJeansjasje

De kleding shop je in de winkel of online bij Toff Kidswear. Kijk ook eens op hun facebookpagina of instagram voor de leukste fashion inspiratie.

 

Wil je meer blogs van Mandy lezen? Klik dan hier.

Met speciale dank aan Miranda Koevoets voor het beschikbaar stellen van haar studio.

 

RTB jurkRTB jurkRTB JeansjasjeRTBRTB jurkRTB jurkRTB JeansjasjeRTB jurk

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply