GIRL KIDS FASHION

Life is better in suède

30 augustus 2018

NORMAL IS BORING!

Variatie in de kast, daar houden we van! Elke dag maar hetzelfde is maar saai, vind je niet? Een merk dat net even anders dan anders is, is LavaLava. Je wordt er instant vrolijk van en het heeft een heerlijke laid back uitstraling. Benthe koos zelf haar favoriete set uit de collectie (met fake suède!) en popelt om hem jullie vanavond te laten zien! 

Mexico, Mexi-hiii-co!

Benthe viel direct voor jurkje ‘Mexico’ met een prachtige etnische boho print en ik snap wel waarom. Hij is heerlijk draagbaar naar school, maar toch krijg je er ook direct een vakantiegevoel bij. Niet dat we ooit echt in Mexico zijn geweest, maar een beetje een Western gevoel is ons niet vreemd. Zwierige franjes aan de mouwen en een suède ceintuur maken dit jurkje een echte eyecatcher. Gecombineerd met een legging in de trendkleur bordeauxrood, die bij LavaLava dan weer gezellig ‘Sangria’ genoemd wordt (zoals ik zei, vakantiegevoel ;-)), krijg je een outfit met een warme uitstraling. Je dochter is zo helemaal klaar voor de herfst, die er binnenkort toch echt aan gaat komen.

Hét suède jasje

Het kopstuk van de outfit is natuurlijk het jasje, gemaakt van fake suède. Korte jasjes zie je dit seizoen veel. Je kunt hem de eerste tijd gebruiken als tussenjasje en in de echte winter draag je hem gewoon binnen. Hij is afgewerkt met shiny stiksels, ook in boho stijl en aan de binnenkant van het jasje komt de etnische print van het jurkje weer terug. Opvallend detail is de schuine rits, net even anders dan anders, zoals we van LavaLava gewend zijn.

Sinds we de foto’s hebben gemaakt, vraagt Benthe elke dag wanneer ze deze set nou ein-de-lijk aan mag naar school. Voor haar hoop ik dus maar dat de komende warmtegolf de laatste is van deze zomer…

Facts

  • Van dit printje zijn nóg meer modellen jurkjes, kijk maar eens in de webshop!
  • Benthe is ruim 126 cm en draagt maat 122/128.
  • Check ook de velvet items van LavaLava in de kleur petrol eens, om te watertanden toch?
  • Het jurkje is ook prima te combineren met de drie andere kleuren leggings.

Shoppen

Het suède jasje en de rest van de outfit shop je in de webshop van LavaLava of bij een van de verkooppunten.

Op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen deel ik mijn favoriete foto’s. Kom je me daar volgen? Mijn eerdere blogs lees je hier terug.

suède

suède

suède

suède

suède

suède

suède

suède

sponsored-post

 

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply