Anouk GIRL OOTD REVIEWS

Outfit of the day: Denim it is!

23 februari 2017

Dutch Dream Denim Kipepeo

Een denim rokje is al jaren een hit. Het staat stoer, fashionable en is met zoveel te combineren. Zowel mijn dochters als ikzelf hebben er meerdere in de kast liggen, van A-lijn tot strak en van een donkere wassing tot een lichte.

Als je aan denim denkt, denk je net als ik vast aan Dutch Dream Denim. Dit Nederlandse jeansmerk komt elk seizoen weer met gave spijkerbroeken voor stoere boys en girls. Naast broeken hebben ze ook rokjes, shortjes, een spijkerjasje en tegenwoordig zelfs shirts in de collectie. Norah laat jullie vandaag een rokje met de prachtige naam ‘Kipepeo’ zien.
Dit zachte rokje van Dutch Dream Denim zou ik eigenlijk ook wel voor mijzelf willen hebben. Het valt mooi aansluitend, slim-fit en het splitje middenachter geeft het rokje een mooie pasvorm. Leuke details zijn de gave stiksels en het roze knopje op de rechter achterpocket. De jogjeans-stof is heerlijk soepel en elastisch waardoor het super comfortabel zit, zeker bij beweeglijke dametjes als Norah is dat een must.

We combineren het rokje met een shirtje en legging uit de huidige collectie van B.Nosy. De kleur van het shirtje is lekker fris en de cactusprint maakt het helemaal van nu. De roze legging valt wat ruimer, in tegenstelling tot het shirt waar Norah weinig groeiruimte meer in over heeft.

Facts:

  • Norah draagt het rokje in maat 98. Zij is ca. 94 cm lang.
  • Een spijkerrokje kan elk seizoen! In de winter met een kleurrijke maillot en in de zomer met kniekousen!
  • Jogjeans zit heerlijk comfortabel.
  • Het rokje kost €29,95.
  • In de tailleband zit verstelbaar elastiek waardoor het langer te dragen is.

Fashionideetjes:

  • Draag hem zomers met kniekousen en ’s winters met een leuke maillot.
  • Bij de huidige temperaturen staat een lang vest erover hartstikke gaaf.
  • Denim op denim is hot, een spijkerbloes erop geeft een superhippe outfit!

Shoppen:
DDD koop je onder andere bij SoMuch.nl.

Meer Dutch Dream Denim:

Wil je meer blogs van Anouk lezen? Klik dan hier.
Ook kun je haar en haar kids volgen op Instagram: @anouk_klaassen

denim

denim

denim

denim

denim

denim

denim

denim

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply