GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW MAYCE Girlslabel winter 2021/2022

13 september 2021

Mix & Match met MAYCE Girlslabel

Na een succesvolle zomercollectie, is afgelopen week de eerste wintercollectie van het nieuwe MAYCE Girlslabel uitgekomen. Easy, Girly, Comfy, Sporty. Dat is samengevat het nieuwe, unieke merk! Comfortabele, kleurrijke kleding voor sportieve meisjes! Christie Ott, bekend van het kleurrijke Ninni Vi, is als designer verbonden aan MAYCE Girlslabel en dat zie je terug in deze sportieve wintercollectie! We zien rokjes, jurken, broeken, zachte truien en nog veel meer maar altijd in de fijne zachte, vaak elastische stoffen, voorzien van hippe prints en warme kleuren! De vesten, leggings en jassen maken de outfit helemaal af. De hele collectie is goed op elkaar afgestemd dus je maakt zelf je eigen combinaties.

Dochter Bente is afgelopen zomer een tiener geworden. Haar smaak en stijl zie ik dan ook flink veranderen. Toen we vorige week een leuk grijs spijkerrokje afrekende (wat ze zelf had uitgekozen), zei ze: “En ik had nog wel met mezelf afgesproken om geen rokjes meer te dragen”.  Ik moest even slikken toen ik het hoorde… maar gelukkig was ze heel happy met haar nieuwste aanwinst! We kiezen tegenwoordig samen haar outfits uit, waarbij ze zelf duidelijk aangeeft wat wel of niet bij haar past. Zo ook bij MAYCE Girlslabel. Ze viel direct voor de grijze velours broek in combinatie met een blauw mesh shirt met animal print. Het shirt heeft een slim fit passing en sluit heel mooi aan. Ze draagt de fijne ribbroek nu nog met een sneaker maar in de herfst met een stoere laars, bijvoorbeeld van Braqeez.

Omdat de hele collectie onderling goed is te combineren, kiezen we voor een extra shirt om te kunnen afwisselen. Ook dit shirt was snel gekozen! Een bruine slim fit longsleeve met animal print en een ruffle op de borst. Wat een mooie, warme print. Hierdoor krijgt je ineens een heel andere combinatie en uitstraling van je outfit! We zijn benieuwd voor welke MAYCE Girlslabel outfit jouw dochter gaat…

Maatinfo:

Bente is 10 jaar en 155 cm en draagt alle items in maat 158/164. Dit is tevens de grootste maat van MAYCE Girlslabel. Er is nog wat groeiruimte dus ze kan er zeker de hele winter mee door.

Belangrijke weetjes over MAYCE Girlslabel:

  • De collectie is te koop vanaf maat 98/104 tot en met 158//164
  • MAYCE Girlslabel heeft een smalle pasvorm zoals Ninni Vi destijds. Er zijn echter ook een aantal loose-fit items.
  • De complete collectie bestaat deze winter uit 2 leveringen en de voorraad is beperkt.
  • Dit seizoen is de collectie enkel online verkrijgbaar. In de nabije toekomst zijn er plannen voor uitbreiding.
  • De prijzen van de verschillende items vallen in het middensegment.

Shoppen:

Grijze broekblauw shirtbruin panter shirt

De hele collectie bekijken, klik dan hier! Veel shopplezier!

Liefs, Jolanda

www.mayce.nl

Sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Review MAYCE Girlslabel winter 2021/2022 5 oktober 2021 at 07:38

    […] van MAYCE Girlslabel. Eerder lieten we al een andere te gekke outfit zien. Die review lees je hier nog even terug. Bente koos voor de mooie, zachte flared broek met bruin/grijze panterprint. Daarop […]

  • Leave a Reply