GIRL REVIEWS

Een streetstyle look voor Linde

12 april 2017
streetstyle

SPORTY AND BEAUTIFUL

Linde is een prinsesje dat gek is op zwierrokjes, eenhoorns en kroontjes. Maar ze is ook een sportieve meid die niets liever doet dan turnen en buitenspelen en baalt als ze te klein is voor het grote klimparcours. Deze streetstyle outfit van Lola Meis past dan ook perfect bij haar. Maar het was niet onze eerste keus uit het uitgebreide Lola Meis assortiment. Ons oog viel eerst op de prachtige skinny jurkjes van dit merk. Maar na een uitgebreide pas sessie werd deze set toch onze favoriet. Het was wel kiezen tussen mooi, mooier, mooist. Dus er hangt nu ook zo’n skinny jurkje in de kast.

Streetstyle

Linde draagt niet graag broeken, ze vindt rokken en jurken veel lekkerder zitten. Maar deze zachte, soepele, navy broek met een gebroken witte bies kwam meteen door de keuring en mocht niet meer uit. Hoefde van mij ook niet, want ik zag gelijk hoe mooi hij aansloot en ik vind de extra naad aan de voorkant een heel gaaf detail. Op de Lola Meis sweatbroek draagt ze een rood met wit gestreepte top. Deze is afgewerkt met prachtige navy met gouden kruisbandjes. De L linksonder op de voorkant vindt Linde natuurlijk erg leuk. Omdat het nog best fris is, draagt Linde er een okergeel vestje bij, die heel mooi is afgewerkt. Van het panterprint lipje aan de rits, tot de witte baan op de linkermouw en het gestreepte tape rechts in de taille, overal is aan gedacht. Niet echt streetstyle, maar wel heel leuk en passend bij Lola Meis combineren we deze set met een panterprintsneaker.

Facts

 • Linde is 127 centimeter en draagt het topje in maat 122/128 en de broek en het vest in maat 134/140.
 • Op de site van Lola Meis wordt elk artikel uitgebreid omschreven inclusief maatadvies.
 • Een klein goudkleurige loepje is een eye-cather op alle items.
 • De sneakers zijn van Maruti en vallen ruim en breed. Linde draagt ze in haar eigen maat met een zooltje erin.
 • Je shopt Lola Meis bij hun eigen webshop. Of bij onze spotlightshop TOFF kidswear. Zij hebben naast de online voorraad ook een winkel voorraad. De links naar de websites vind je onder het kopje shoppen in dit blog.
 • De tweede levering van de Lola Meis zomercollectie komt 12 april om 20:00 uur online.
 • Op 12 en 13 april betaal je geen verzendkosten.

Fashion ideetjes

 • Draag het topje onder een shirt met een wijde hals. De gave bandjes zullen mooi te zien zijn.
 • Lola Meis en items van spijkerstof zijn altijd een goed idee.
 • Een cowboylaarsje lijkt mij ook te gek bij deze outfit.
 • Draag op de pants een statement trui of shirt. Van Lola Meis of een ander merk.
 • Draag de top en het vest op een zwierige rokje voor een totaal andere look.
 • In de zomer kun je het topje dragen op een short. In de Lola Meis collectie zitten geweldige shorts, maar wij hebben nog een “oudje” liggen van Scotch met een panterprint.

Annemarie

Shoppen

Webshop Lola Meis Tip! maandag 5 juni tussen 9:00 en 10:00 start de sale op de 1e levering

Webshop TOFF Kidswear Tip! de sale is ook bij TOFF gestart

Schoentjes

Alle verkooppunten van Lola Meis: Alles kids Leek, Bengels en Ko Rijssen, Hip en Stip Doetinchem, Hip4kidz Ootmarsum, Jansen-Noy Sevenum, Lev! Vriezenveen, Studio MK Almelo, Lily kinderkleding Nijverdal, Skiks Horst, Toff kids wear Hengelo, Enschede, Zwolle, Tutte Belle Leeuwarden, T Pashuiske Etten-Leur

Bedankt Shutterstock voor de panterprint achtergrond.

streetstylestreetstyle streetstyleStreetstyle streetstyleStreetstyle streetstyleStreetstyle

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply