GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

NEW! MAYCE GIRLSLABEL SUMMER 2021

17 april 2021

Who wants to be an ICON…

Easy, Girly, Comfy, Sporty. Dat is samengevat het nieuwe, unieke merk MAYCE Girlslabel! Comfortabele, kleurrijke kleding voor sportieve meisjes! We zijn trots dat we jullie twee nieuwe outfits van dit nieuwe merk mogen showen. De collectie is gisteren pas uitgekomen en wat was het direct een succes! Kijk en lees je mee?

Misschien denk je, die sportieve stijl komt me wat bekend voor, dat kan! Want niemand minder dan Christie Ott, bekend van het fantastische Ninni Vi, is als designer verbonden aan MAYCE Girlslabel en dat zie je terug in deze nieuwe collectie! En wat zijn we daar blij mee! De collectie bestaat o.a. uit rokjes, topjes, jurkjes, broekjes en nog veel meer maar altijd in de fijne zachte, vaak elastische stoffen, voorzien van hippe prints en vrolijke kleuren! De kniekousen en vestjes maken de outfit helemaal af. De hele collectie is goed op elkaar afgestemd dus je maakt zelf je eigen combinaties.

In deze review draagt Bente (9 jaar) twee complete outfits. Als eerste de gele bloemetjesjurk; een sportief maar ook zeker girly jurkje. Het heeft iets romantisch; wat een heerlijk, dromerig printje! En wat zouden we hiermee graag flaneren over het strand van een Grieks eiland deze zomer… Het jurkje is gemaakt van een hele fijne, elastische stof. In het midden zien we een mooie roze tailleband met subtiele glitters. Aan de voorzijde zit een sierknoopje wat niet open hoeft met het aantrekken van de jurk. Wel zo handig! Zeker op de gymdag!

De tweede MAYCE Girlslabel outfit is een set van een stoer zwart stroken rokje in een fijne, stevige stof. We combineren het met een kleurrijke top. Deze bloementop heeft een wat ruime pasvorm. De pantertailleband geeft een extra leuk accent aan de outfit. De kniekousen en een hippe sneaker maken de outfit af. Voor beide outfits is overigens een scrunchie in dezelfde stof beschikbaar. Leuk in je haar maar dochterlief draagt hem ook graag aan haar pols. Bente is 150 cm en heeft een normaal tot smal postuur. Ze draagt alle items in maat 146/152. Alles sluit mooi aan en er is zeker nog wat groeiruimte. Ze kan met deze maat prima de zomer door!

Belangrijke weetjes over MAYCE Girlslabel:

  • De collectie is te koop vanaf maat 98/104 tot en met 158//164
  • MAYCE Girlslabel heeft een smalle pasvorm zoals Ninni Vi destijds. Er zijn echter ook een aantal loose-fit items.
  • De complete collectie bestaat uit 1 levering en de voorraad is beperkt.
  • Dit seizoen is de collectie enkel online verkrijgbaar. In de toekomst zijn er plannen voor uitbreiding.
  • De prijzen van de verschillende items vallen in het middensegment, vergelijkbaar met Ninni Vi.

Shoppen:

Zwart rokjebloementopkniekousenbloemenjurk geel 

De hele collectie bekijken, klik dan hier! Veel shopplezier!

www.mayce.nl

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Mayce girlslabel

Mayce girlslabel

Mayce girlslabel

 

Mayce girlslabel

 

Mayce girlslabel

 

Mayce girlslabel

 

Mayce girlslabel

 

Mayce Girlslabel

 

Mayce Girlslabel

Mayce Girlslabel

 

Mayce Girlslabel

 

Mayce Girlslabel

 

Mayce Girlslabel

 

 

Mayce Girlslabel

 

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply NEW! MAYCE GIRLSLABEL DRESS SUMMER 2021 17 september 2021 at 16:04

    […] MAYCE Girlslabel! Comfortabele, kleurrijke kleding voor sportieve meisjes! De vorige blog lees je hier nog even terug. Vandaag showt Bente een prachtig jurkje en het musthave vestje. Kijk even […]

  • Leave a Reply