GIRL KERST REVIEWS

Christmas 2017: Sparkling Sisters in Blue and Gold

30 november 2017
Christmas 2017

Sparkle and Shine in LE BIG Christmas 2017

Volgende maand is het alweer Kerst en dat is voor een glitter-addict als ik natuurlijk hét moment om uit te pakken met sprankelende outfits voor zowel mijzelf als mijn kinderen. De hele december-feestmaand is zo ongeveer gevuld met etentjes, uitstapjes en feestjes. Van een school-kerstdiner hier tot een kerstmarkt-optreden daar en van Christmas 2017 tot een spetterend Oud en Nieuw. Ik hou van de magie die december ons geeft en hoop dat ook deze december weer onvergetelijk zal worden.

De outfits

Dé kerstoutfits voor mijn meiden vond ik dit jaar bij LE BIG, een merk wat eigenlijk nooit mag ontbreken tijdens de feestperiode. Ook dit jaar komt LE BIG met een speciale feestcollectie, ditmaal in de prachtige combi van twee tinten blauw en het altijd sprankelende goud. Benthe werd direct verliefd op de structuur en kleur van het ijsblauwe (Frozen ;-)) rokje en voor Norah ging ik voor goud als hoofdkleur van de outfit.

Benthe: Het ijsblauwe plooirokje valt tot net boven de knie en heeft verstelbaar elastiek, waardoor hij wat aan te snoeren is. Bij Benthe heb ik dit inderdaad gedaan, zij valt een beetje tussen de maten in dit seizoen en een maatje kleiner werd me toch echt te kort. We combineren het rokje met een mouwloze collar-top met glanzende kraag. Wat warmbloedige Benthe betreft is de outfit nu al af, maar van mij moet ze er met dit koude weer toch echt een vestje over aan. Bij LE BIG is er ruime keuze aan vestjes, in de wintercollectie (die van zichzelf al über-feestelijk is) vind je ze in allerlei kleuren en soorten. Omdat ik het leuk vind de meiden met kerst een beetje matchend aan te kleden, koos ik voor het gouden glitter vestje uit de feestcollectie. Het is een wat korter model, waardoor je het rokje nog mooi blijft zien. Ook bij de feestelijke jurkjes staat dit model prachtig.

Norah: Norah en LE BIG is een perfecte match. Het is dan ook geen verrassing dat dit merk volop vertegenwoordigd is in haar kast. Ik hou van het girly en eigenwijze stijltje bij mijn kleine dametje. Ook dit gouden feestjurkje is een schot in de roos. Het is afgewerkt met ruches aan de onderkant en bij de mouwen en de stof voelt heerlijk zacht en soepel aan. Hoe Christmassy wil je het hebben, ik vind dit echt hét ultieme kerstjurkje en kan er naar blijven kijken. Om Norah haar look compleet te maken, draagt ook zij zo’n prachtig glinsterend vestje en bijpassende maillot in een contrasterende donkerblauwe kleur.

Maatadvies

De feestcollectie van LE BIG valt goed op maat, maar wanneer je twijfelt tussen twee maten zou ik je adviseren voor de kleinste maat te gaan.

Shoppen

Je shopt de LE BIG Christmas 2017 collectie natuurlijk op hun eigen website.

Wil je Benthe, Norah en grote broer Thije ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk, er zullen daar natuurlijk nog meer kerstoutfits en -foto’s voorbij komen. Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen. Mijn andere blogs lees je hier.

Christmas 2017

Christmas 2017

Christmas 2017

Christmas 2017

Christmas 2017

Christmas 2017

Christmas 2017

Christmas 2017

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply