GIRL NIEUWE COLLECTIE

SNEAK PEEK: Longlivethequeen zomer 2017

22 november 2016

TREASURES

Vandaag hebben we een échte Sneak Peek  voor jullie van het nieuwe  fashionlabel: Longlivethequeen. De ontwerpster Hetty van Driest (bekend van haar merk Benghperprincipesse) is dit nieuwe fashionlabel gestart en dit zal begin 2017 worden gelanceerd.

Deze eerste collectie van Longlivethequeen zal veel limited editions en heerlijke draagbare items bevatten voor meisjes van vier tot 14 jaar. Longlivethequeen is op zoek gegaan naar materialen die al op deze aarde aanwezig zijn. Om onze voetafdruk zo minimaal mogelijk te houden en een steentje bij te dragen aan een schonere wereld voor ons en zeker ook voor onze kinderen vond Longlivethequeen onweerstaanbare stoffen en breisels om mee te werken.  Ook dozen vol met linten en knopen werden gevonden en zijn gebruikt, omdat het gewoon zo zonde zou zijn deze niet te gebruiken! We zien dan ook veel stofjes terug uit de oudere collecties van Bengh. Wat ons betreft is dit eigenlijk gewoon Bengh 2.0. We zijn weer net zo fan!

Geïnspireerd door al deze schatten is een speciale collectie gecreëerd met een toevoeging van zachte breisels en jerseys.

Longlivethequeen zal te koop zijn bij de betere kinderboetieks en ook online op longlivethequeen (nu nog under construction). De items zullen midden tot hoog geprijsd zijn.

De grote Bengh fans, waaronder ik, hebben zeker een leegte gevoeld deze winter. Afgelopen zomer stopte dit merk ermee. Gelukkig zie ik in deze Sneak Peek hele bekende elementen terugkomen! De persfoto’s spreken voor zich. Ik was al verliefd op Bengh en wordt  zeker verliefd op Longlivethequeen, jij ook?  Hopelijk kunnen wij jullie zo snel mogelijk onze reviews laten zien, onze kinderen zullen iets vrolijker op de foto staan 🙂

Volg Longlivethequeen:

Facebook

Instagram

longlivethequeen

longlivethequeen

longlivethequeen

longlivethequeen

longlivethequeenlonglivethequeen

longlivethequeen

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Indian Blue Jeans: We hebben nog een heel | Shopaholiek 16 december 2016 at 10:21

    […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

  • Leave a Reply