GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW: Dutch Dream Denim Dress

7 september 2017

Stoer en girly in DDD

Hebben jullie de nieuwe collectie van het hippe Dutch Dream Denim al gezien? Alle jongensmama’s vast wel want een paar goede jeansbroeken mogen niet in de kast ontbreken. Bij het merk Dutch Dream Denim staat het ‘spelende kind’ centraal. Hierdoor is het idee ontstaan van de ‘dubbele knieën’. Hierdoor kan de broek twee keer zo lang mee! Als meisjesmama was ik heel blij om te zien dat er naast leuke jeans broeken weer een jeans dress in de collectie zit! Al 2 eerdere jeans jurken van Dutch Dream Denim hebben we namelijk met veel plezier gedragen. Een spijkerjurk heeft zoveel voordelen! Ze zijn heel makkelijk te combineren, ijzersterk, goed te wassen en staan altijd leuk.

Used look

De nieuwe najaars denim jurk ‘Jodari’ heeft een mooie lichte grijze wassing (used look), een kraagje en handige drukknopen over de gehele lengte. Op de achterzijde zitten twee zakjes die voorzien zijn van een prachtig detail: een soort veter in de vorm van een kruissteek. Wat ziet er dat gaaf uit!

Jogg jeans

Mama’s op het schoolplein vragen wel eens aan mij of het prettig zit zo’n spijkerjurk. Nou, heel prettig. De jeansjurken van Dutch Dream Denim zijn namelijk gemaakt van jogg jeans. Hierdoor zijn ze niet strak en stug maar bewegen ze soepel mee. Onze dochter is vrij bewegelijk… rennen, klimmen, dansen… en dat moet natuurlijk kunnen in haar normale schoolkleren. In deze jurk is dat geen enkel probleem. Het is één van haar ‘lievelings’.

Combineren

Na twee blauwe jeans jurken in voorgaande seizoenen, heeft Dutch Dream Denim deze winter een lichtgrijze wassing uitgebracht. Persoonlijk ben ik daar erg blij mee! Het is een kleur die heel makkelijk combineert met de beenmode van deze winter. Je kunt de jurk op mooie herfstdagen dragen met bijvoorbeeld sportieve kniekousen en sneakers. In de winter gaan we voor een maillot of legging en stoere boots. Qua styling kun je alle kanten op met deze mooie basisjurk! Bente laat jullie in deze blog 2 varianten voor de winter zien: sportief en stoer! Kijk je mee?

Maatinfo:

  • Bente is 127 cm en draagt jurk ‘Jodari’ in maat 134.
  • De jurk in maat 134 is 64,5 cm lang (midden achter gemeten).
  • De afmeting van oksel tot oksel is 34 cm.

Shoppen:

  • Je shopt de Dutch Dream Denim jurk ‘Jodari’ o.a. hier.
  • Het hele Dutch Dream Denim assortiment, shop je hier.
  • Hou je van een kleuraccent? Shop dan de grijs/gele legging van Ninni Vi hier.
  • Liever stoer? De zwarte leatherlook legging van Like Flo shop je hier.
  • De trendy boots zijn van Braqeez! Binnenkort zie je ze uitgebreid terug in een review! Wil je ze nu alvast shoppen, dat kan o.a. hier.

 

Dutch Dream Denim spijkerjurk

Dutch Dream Denim spijkerjurk

 

Dutch Dream Denim spijkerjurk

 

Dutch Dream Denim spijkerjurk

 

Dutch Dream Denim spijkerjurk

Dutch Dream Denim spijkerjurk

 

Dutch Dream Denim spijkerjurk

 

Dutch Dream Denim spijkerjurk

 

*sponsored post

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply