BUDGET GIRL TIPS

Shop Le Big zomerkleding met korting

7 april 2017
Le Big zomerkleding met korting

A BIG SALE, OP HET JUISTE MOMENT

Afgelopen maandag lieten wij jullie dit zomerjasje zien van Le Big. Heel wat volgers vielen voor dit prachtige zomerjack in mooie heldere kleurtjes en een fijn zomers printje. Maar er werd ook verzucht dat al die mooie kleertjes niet goed zijn voor de portemonnee. Vandaag hebben we een leuke verrassing voor je. Je kunt namelijk Le Big zomerkleding met korting shoppen. En niet zo maar korting, nee 50% korting. Oké, dit is wel op de collectie van afgelopen zomer, maar ook deze collectie was en is nog steeds prachtig, fashionable en hip.

Wat ik zo leuk vind aan Le Big zomerkleding met korting shoppen in april? Je hoeft niet te gokken welke maat je nodig hebt, je hoeft niet te wachten met dragen en je kunt van de huidige smaak van je kind en jezelf uitgaan. Dat is nog eens fijn sale shoppen toch? De super sale begint vandaag op 8 april. Heerlijk om nog net wat hoognodige (of niet zo nodige, maar wel geweldige) items voor de zomergarderobe van je dochter in te slaan.

Er zijn echt nog heel veel leuke items verkrijgbaar. Luchtige jumpsuits, zwierige rokjes, jurkjes met borduurwerk en zomerse topjes. Heerlijk toch om zulke items nu met 50% korting te kunnen shoppen. Gewoon in het juiste seizoen. Ook Lindes boho blousje is er nog. We hebben er vorige zomer zo veel plezier van gehad en nu is hij te klein. Zal ik hem een maatje groter bestellen? En dan ook gelijk dat rokje wat ik zo mooi vindt, maar vorig jaar heb kunnen weerstaan?! Oei wat is korting toch verleidelijk.

Ga jij Le Big zomerkleding met korting bestellen? En waar is je oog op gevallen, wij zijn nieuwsgierig en willen het dolgraag weten. Laat je het weten in een reactie? En is deze tip nou goed of slecht voor de portemonnee?!

Shop Le Big met 50% korting

Le Big zomerkleding met korting

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply