GIRL Jolanda KERST

Party collectie van TOPitm

21 november 2016

Straal tijdens de feestdagen!

Het hele jaar door kan ik genieten van dochterlief in een mooie outfit maar tijdens de feestdagen mag het net even wat meer zijn. Wat extra glitter & glamour hier en daar, pailletten die schitteren en rokjes die glanzen maar die wel altijd trendy, sportief & draagbaar zijn. Dus mijn keuze voor dé kerstoutfit van dit jaar was wel erg makkelijk toen mijn oog viel op de TOPitm party collectie die vorige week gelanceerd werd. Wat ongelofelijk prachtig! En natuurlijk ook weer zeer comfortabel door de fijne, zachte stoffen die we gewend zijn van TOPitm.

De party collectie van TOPitm bestaat uit twee hele leuke jurkjes, een glanzend vestje en een combinatie outfit van top en rok. Toen dochter Bente het gouden rokje zag, was de keuze snel gemaakt! Wij gingen voor de rok Colette gold, de top Esther en de legging Kalla. De donkergrijze basis van deze outfit komt goed tot z’n recht bij onze blonde dame. De top is voorzien van een mooie boothals en heeft een schitterende pailletten ster op de voorzijde. Hierdoor krijgen we direct het warme kerstgevoel! De top is bovendien mooi aansluitend en de hals heeft een antraciet elastisch bandje waardoor deze goed rekbaar is. De rok Colette is gemaakt van een zeer lichte, soepele stof. Het rokje glanst en zwiert..  dus nu al favoriet bij Bente! De set maken we compleet met de grijze legging Kalla. Door de speciale carbonfinish voelt deze legging heerlijk zacht aan. De legging heeft een gouden bies op het been.

Kerst klaar, dus wij zijn helemaal happy! Bente zal zeker stralen tijdens de feestdagen in deze prachtige TOPitm outfit. Maar wat ook heel fijn is, is dat ook na de feestdagen de kleding prima doorgedragen kan worden als complete set of losse items. Een outfit die na de feestdagen de kast niet meer uitkomt is zo jammer! Combineer bijvoorbeeld de top op een stoere jeans. Het rokje is door de gouden kleur heel makkelijk met diverse kleuren en stijlen te combineren… zelfs in het voorjaar met een fel gekleurd t-shirt en kniekousen zie ik het al voor me!

Heb je nog geen keuze gemaakt voor de ultieme party outfit, overweeg dan zeker de feestlook uit dit blog of één van de twee prachtige jurkjes uit de TOPitm collectie. Maar wacht niet te lang, want op = op!

Maatadvies:

Bente is 121 cm en draagt alles in maat 122/128.

Shoppen:

  • Top Esther shop je hier
  • Rok Colette gold shop je hier
  • Legging Kalla shop je hier

Kijk voor de complete TOPitm collectie hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply