BOY GIRL Mandy

Have a spooky Halloween

25 oktober 2018

Het is eind oktober, en dat betekent dat het tijd is voor HALLOWEEN! Een paar jaar geleden was dit feest nog niet zo populair, maar nu kunnen we griezelen zoveel we maar willen. De kinderen vinden het geweldig en ik vind het elk jaar weer een uitdaging om een leuke en originele outfit te bedenken.

Vorig jaar was Julian in de ban van het spelletje Minecraft en hij wilde dan ook een Minecraft zombie outfit. Ik had het hem beloofd en ging op zoek op internet, maar kon niks vinden. Kleding maken is niet mijn hobby en ik heb twee linkerhanden, dus dat was ook geen optie. Uiteindelijk hebben we last minute een grote doos beplakt zodat hij toch als zombie naar de trick & treat kon. Hij kon bijna niet lopen in die grote doos, maar wat was hij blij en trots!

Hierboven zie je een paar Shopaholiek kids in Halloween sfeer. Benthe laat zien dat het niet altijd alleen om de juiste outfit gaat, zij heeft voor de variatie een pompoenknot mét spin in haar haren.

Heb jij ook mooie of enge Halloween foto’s van je kind? Deel ze met ons, dat vinden we leuk!

Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply