GIRL Mandy MUSTHAVE TEENS

Een jurk voor meiden met stijl

24 mei 2018

Just like Jackie

Dat was het eerste wat in me opkwam toen ik dit geweldige jurkje zag. Jackie Kennedy. Het stijlicoon van de jaren 50 en 60 was uit te tekenen in dit soort jurkjes. Ze had de flair en de schoonheid van een wereldster. Haar stijl wordt sinds jaar en dag door vrouwen over de hele wereld gekopieerd en is nog steeds een bron van inspiratie voor velen.

Woods

De jurk spotten we bij Woods, een kinderkleding familiebedrijf met verschillende vestigingen in Arnhem, Nijverdal en Ommen én een hele toffe webshop met de mooiste labels. Bij Woods verkopen ze bekende merken als Nik & Nik, Indian Blue Jeans en Z8. Maar het merk dat momenteel grote favoriet is bij mijn tienermeid is Tommy Hilfiger. En niet alleen bij mijn dochter, maar zowat bij alle (middelbare) scholieren. In de jaren 90 was Tommy ook een tijdje heel populair, dus we kunnen wel spreken van een mega comeback.

Tommy Hilfiger

Niet zo gek dus dat Senna verliefd werd op dit toffe jurkje. Het heeft een fitted flare model met sportieve blauwe gestreepte print. De bovenkant valt  aansluitend en het loopt uit in een A-lijn. De kleine details, zoals het Tommy Hilfiger logo op de borst en de metalen ritssluiting maken het jurkje tot een musthave voor deze zomer. Onder haar jurk draagt ze haar witte Converse all stars, nog zo’n klassieker als je het mij vraagt. Elke zomer kopen we ze opnieuw, alleen steeds een maatje groter.

Maatadvies

Senna is nu 1.57 m. lang en draagt de jurk in maat 152. De lengte van de jurk valt precies goed, een stukje boven haar knie. De bovenkant sluit mooi aan maar valt bij haar iets ruimer dan gemiddeld door het smalle postuur van Senna.

Shoppen

Het jurkje shop je hier én een deel van de mooie collectie van Tommy Hilfiger voor jongens en meiden shop je hier bij de webshop van Woods.

Tommy dressTommy dressTommy dressTommy dressTommy dressTommy dress

vesper

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply