GIRL

A Le Big editors pick

4 november 2016

DE NOVEMBER FAVORIETEN VAN ANNEMARIE

Elk seizoen weer doe ik mijn best niet teveel te kopen voor de kinderen. Elk seizoen weer een fail, maar het valt heus een beetje mee. Ik koop in ieder geval ook best veel niet, wat ik toch heel mooi vind. En daarom is het zo leuk om een editors pick te maken, kan ik toch wat doen met die mooie kleertjes die ik gespot, maar niet geshopt heb.

Linde is nog erg gek op roze en zou heel blij worden van deze outfit van Le Big, jouw dochter ook? Ik heb het hippe, roze, glam, plooienrokje gecombineerd met een top en maillot in de kleur black iris. Wat leuke roze accessoires erbij, waarvan ik het poezenhoedje heerlijk eigenwijs vind. Tot slot maken de franje laarsjes van Giga de outfit helemaal af.

Shoppen

Le Big

Giga Shoes

Sponsored post

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply