GIRL

A Le Big editors pick

4 november 2016
annemari-2

DE NOVEMBER FAVORIETEN VAN ANNEMARIE

Elk seizoen weer doe ik mijn best niet teveel te kopen voor de kinderen. Elk seizoen weer een fail, maar het valt heus een beetje mee. Ik koop in ieder geval ook best veel niet, wat ik toch heel mooi vind. En daarom is het zo leuk om een editors pick te maken, kan ik toch wat doen met die mooie kleertjes die ik gespot, maar niet geshopt heb.

Linde is nog erg gek op roze en zou heel blij worden van deze outfit van Le Big, jouw dochter ook? Ik heb het hippe, roze, glam, plooienrokje gecombineerd met een top en maillot in de kleur black iris. Wat leuke roze accessoires erbij, waarvan ik het poezenhoedje heerlijk eigenwijs vind. Tot slot maken de franje laarsjes van Giga de outfit helemaal af.

Shoppen

Le Big

Giga Shoes

Sponsored post

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply