GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW TOPITM ZOMER 2019

27 februari 2019
0 header def

Mix and Match met TOPITM

Half februari kwam de tweede levering van het hippe TOPITM in de winkels en online! Wat een TOP collectie! Wat was het moeilijk kiezen! Er kwamen direct twee jurkjes op mijn wishlist maar de absolute musthaves heb ik onmiddellijk besteld. Heb jij al een mooie TOPITM outfit in de kast hangen?

Wekelijks genieten we nog van de TOPITM wintercollectie maar door de prachtige dagen die we al gehad hebben, proeven we al voorzichtig aan de lente. Ik ben hierdoor ook al echt in de stemming om lente en zomer outfits te shoppen. En met kniekousen kunnen we het hier in het zuiden van het land zelfs al dragen in de middag. Dat is pas echt genieten! Ik heb helaas (nog) geen TOPITM verkooppunt in de buurt dus ik zat vorige week donderdag om 9.00 uur klaar om online de collectie eens goed te bekijken. Natuurlijk had ik al veel sfeerfoto’s gezien maar nog niet de ‘packshots’. Als je de losse items één voor één ziet, dan krijg je pas een goed idee van de hele collectie en hoe je de leukste mix & match outfits kunt maken.

Regelmatig valt het tegen als je iets online besteld. Daarom ben ik ook fan van het echte shoppen in een winkel. De sfeer en het praatje in de winkel, het voelen van de stoffen en het zien van de echte kleuren. Bij TOPITM is het echter altijd mooier dan je verwacht als het pakketje binnen komt. Waarom? De kleuren zijn nog veel sprekender dan de foto laat zien (felle kleuren zijn moeilijk vast te leggen op een foto), de mooie details vallen veel meer op en je voelt meteen hoe zacht alles is. Dochter Bente heeft ook de neiging om het t-shirt of het jurkje meteen tegen haar wang te houden… dat zegt genoeg!

Woensdagmiddag… wat een geluk dat we vandaag direct na het passen naar buiten kunnen! Het is hier maar liefst 20 graden! De zon schijnt en de vogels fluiten er heerlijk op los. In deze review laten we twee onderstukken zien; een blauw hip & luchtig rokje en de glanzende pastel roze short! Deze items kun je helemaal naar je eigen wens afstylen met een vrolijke top. We laten jullie een paar opties zien maar er zijn nog veel meer combinaties mogelijk. Klik hier om alle tops te bekijken. Bij extreem warm weer kiezen we voor het hemdje met mooie sierbandjes en bij bewolking voor een shirtje met een kort mouwtje. Alles is perfect onderling te combineren! Zo heb je telkens weer een andere outfit aan. Kijk je mee naar onze 4 TOP combinaties?

Maatinfo: Bente is 137 cm en draagt alles in maat 134/140. Ze heeft een normaal tot smal postuur.

Denk je nu: waar kan ik shoppen? Klik hier om de hele collectie te zien en direct te shoppen!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Topitm zomer 2019

 

Topitm zomer 2019

 

Topitm zomer 2019

 

Topitm zomer 2019

 

Topitm zomer 2019

 

Topitm zomer 2019

Love the details…

 

Topitm zomer 2019

 

Topitm zomer 2019

Deze leuke kniekousen passen perfect bij alle combinaties.

 

Topitm zomer 2019

Zie je dat prachtige glansje?

 

Topitm zomer 2019

Het blauwe shirt geeft weer een totaal andere look aan de outfit!

Topitm zomer 2019

*sponsored post

 


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply