BABY GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Winter review: Norah in Be Cute Like Flo

4 september 2016

BE CUTE LIKE FLO, VOOR LIEVE KLEINE DAMETJES

Met haar ruim 2 jaar en 90 cm is Norah echt geen baby meer, maar gelukkig past zij nog wel in de meisjesbabylijn van Like Flo: Be Cute Like Flo. Deze collectie gaat van maat 68 t/m 92 en heeft ontzettend veel leuke kleding voor kleine meisjes. Ik heb dus geluk dit jaar, ze past in de grootste babymaat van Flo en in de kleinste meisjesmaat. Dat wordt shoppen!
Zo spotte ik geweldige jurkjes met stippen, sweatpants, glitterrokjes en beeldige longsleeves met bijvoorbeeld paardenbloemen. Wij kozen voor deze set met een navy longsleeve, zwierrokje, maillot en bont-giletje. Lekker winters dacht ik zo.

De longsleeve valt gelijk op door de mooie donkerblauwe kleur en allover glitterstipjes. De masker-print en de tekst ‘Be Cute Like Flo’ maken het echt af.
De rok is een ware eyecatcher, ik was er meteen weg van. Mijn beide dochters houden van zwierrokjes, dus deze viel direct in de smaak. Hij is gemaakt van grijze tule met een honingraad-motiefje en af en toe een ster, daaronder zit een onderrok van grijs katoen. De tailleband is afwisselend navy, glitterzilver en -brons en roze, waardoor de rok met veel items gecombineerd kan worden.
In de winter en koudere herfst dragen mijn dochters veelal een maillot. Ik vind het fijn dat een maillot mooi sluit om de benen en niet kan gaan flubberen zoals bij een legging weleens het geval is. Deze maillot heeft geen voetjes, waardoor hij ook in het kruis altijd goed blijft zitten en niet gaat trekken. Een groot pluspunt wat mij betreft. De strepen navy en grijs maken het een eigenwijs geheel.

Eigenlijk is het setje nu klaar en prima draagbaar. Dit zullen wij dan ook zeker zo gaan dragen. Maar… voor als het echt koud wordt, hebben wij er ook nog een bont-giletje bij. Ik ben daar gewoon gek op, het maakt elke outfit af en staat zo lekker warm, knus en winters.

Wij combineren deze set met stoere zwarte matleren boots van Zecchino d’Oro.

Maatinformatie:
Norah is 90 centimeter lang en draagt de hele set in maat 92. Dit is van deze babycollectie de grootste maat. Het past perfect zoals je op de foto’s hieronder kunt zien en ik vind het dus mooi op maat vallen.

Shoppen
Al deze items en nog veel meer Like Flo shop je bij Ko&Flo. Zij hebben de meest uitgebreide Flo-collectie en de grootste voorraad.

10

1

2

3

4

5

6

7

9

 

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply