Barbara KIDS FASHION NIEUWE COLLECTIE TREND

De basiskleuren voor winter 2018/ 2019

16 juni 2018
de basiskleuren voor winter 2018

Wij zijn al stiekem aan het rondneuzen, want wat worden de basiskleuren voor winter 2018 / 2019. Ben je een échte modefanaat, lees dan even dit blog en laat je verrassen. We zijn benieuwd welk kleurtje direct een vreugdedansje bij jou losmaakt.

Wat ons opvalt is dat het zwart vervangen gaat worden door nachtblauwe tinten. We zien veel bostinten terug in het kleurenpalet. Aubergine, donkerrood en donkergroen zijn prachtige kleuren waarmee gespeeld gaat worden. Het wordt geaccentueerd met glans en metallic.

Camel en karamel worden gebruikt om mooie effecten en kleurcombinaties te maken. Hierdoor ontstaan grafische printjes en dit toont dan gelijk aaibaar en zacht.

De nieuwkomers lila en paars, zullen verder worden uitgediept. We zien deze tinten deze zomer al voorzichtig in het straatbeeld en dit wordt deze winter verder doorgevoerd. Ik houd van deze nieuwkomers. het is lekker fris en een tikkeltje ondeugend!

Wat ook leuk is om te weten dat zachtroze mee gaat de winter door. Heerlijke tint om alles wat lichter en vriendelijker te maken.

Welke kleur springt er voor jou nu direct uit? We zijn heel benieuwd.

Barbara

de basiskleuren voor winter 2018

 

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply