GIRL Marieke

Editors Pick: Winterjas Retour jeans

27 oktober 2020

De temperaturen dalen, en met name in de ochtend kunnen we echt al wel een lekkere warme winterjas gebruiken. Ben jij nog op zoek ? Wij shopten een hele leuke voor Lizze van Retourjeans, kijken jullie mee?

Wat hangt er weer veel moois in de winkels en de keuze is reuze! Lizze wil tegenwoordig zelf heel erg graag mee beslissen, en dat mag van mij. Maakt de keuze ook wat makkelijker want dan valt al veel af, aangezien ze heel goed weet wat ze wel en niet wil. Dit keer zin waren we op zoek naar een fijne winterjas en haar oog viel direct op dit sportieve exemplaar van Retour Jeans . Jas “JOY” is er in twee kleurenvarianten…Pine- Green en Rose-gold. Uiteraard koos Lizze de roze variant.

De gewatteerde jas Joy uit de wintercollectie heeft een ritssluiting voor, zakken met ritssluiting, een afneembare capuchon met drukknopen en een geribde boord aan de onderkant van de mouwen met duimgaten. De jas is gevoerd en heeft bekleed elastiek aan de onderkant. Het jack heeft een waterafstotende behandeling ondergaan.

De heerlijk met fleece gevoerde jas combineert 2 roze/rode tinten met metallics. Diegene die ons volgen weten dat Lizze dol is op glitter en glam…net als de meeste meisjes van 6 denk ik. Kortom, Lizze loopt er warmpjes bij deze winter! Toch wel heel fijn wanneer ze s’ochtends naar school wandelt met haar grote broer, of tijdens de lekkere winterwandelingen in het bos straks.

We gaan nog even op zoek naar bijpassende muts, sjaal en handschoenen. Deze zag ik afgelopen weekend in de vlucht hele leuke bij Hema. Eventjes een momentje met Lizze en de jas terug om te kijken of het inderdaad een goede match is en dan zijn we helemaal klaar voor de wintermaanden!

Maatinfo: Lizze is 116cm lang en draagt maat 7/8 van deze jas.

Je shopt deze heerlijke jas en de rest van de gave wintercollectie van Retour Jeans hier.

 

Veel shopplezier,

Liefs Marieke

 

Vind je het leuk om mij en mijn gezin te volgen op Instagram dan vind je ons hier.

 

thumbnail_IMG_20200920_123816

thumbnail_IMG_20200920_114710

thumbnail_IMG_20200924_055336

cdaaf1d349bde4c259b921352f46fbecebbc66887d0cc8683d0cc2b42765e060

De Pine-Green variant is ook heel gaaf in groentinten met goud metallic

Facebook Comments
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply