Mandy REVIEWS TEENS

New Brand: Street Called Madison

18 september 2016

Street Called Madison: bedacht door en voor tieners

Misschien heb je er al iets over gehoord of heb je in juli deze blog gelezen op Shopaholiek. Er is namelijk een nieuw tienermerk in town! En Senna en ik vinden het helemaal te gek dat we dit merk mogen reviewen. Een gloednieuw concept waarbij een team van tieners mag meedenken over de kleding. Wat is cool en wat niet? Een team van jongens en meiden die samen met de designer brainstormen over welke items tieners graag dragen. Hieruit is een supergave collectie ontstaan want tieners weten heel goed wat tieners willen. Ben je ook zo benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Er is een heel verhaal bedacht om Street Called Madison. S.C.M. gaat over de straat waar Charlie Ray en Luna Hill allerlei avonturen beleven met hun vrienden en hun hondje Mr. Spikey. Dit hondje is ook terug te zien in de collectie. De eerste collectie bestaat uit te gekke winterjassen, gave rokjes en jurkjes voor de meiden met bijpassende overknee kousen en coole sweaters voor de boys.

Senna draagt de grijs met donkerblauw gestreepte jurk met ‘Mad’ opdruk en een klavertje 4 op de voorkant. De jurk is gemaakt van een soepele en zachte stretchstof en zit haar als gegoten. In de taille zit een gevlochten riempje in rood-wit-groen. Bij het omslaan van de mouwen zie je de stippenprint die aan de binnenzijde zit. Onder de jurk draagt ze een gebreide legging in diep donkerblauw met een subtiel geel en rood streepje bij de enkels. Het zachte grijze bontgilet maakt haar outfit helemaal af en het is heerlijk warm in de winter. Door de lichtgrijze kleur kun je het gilet eindeloos combineren. Onder haar outfit draagt Senna lakleren brogues. Kortom, een hele fijne set voor Senna in de typische Luna Hill stijl!

Voor meer informatie over dit gloednieuwe merk kun je kijken op InstagramFacebook of op de website. De website is nog onder constructie maar op de facebooksite vind je allerlei gave foto’s en kun je filmpjes bekijken op hun youtubekanaal.

Info:

Senna is 1.48 m en draagt heel de outfit in maat 12/152. Zoals je kunt zien aan de foto’s vallen het jurkje en het gilet precies goed.

Jurk

Legging

Gilet

Dit gave merk shop je o.a. bij Ko en FloKinderkleding te koop en bij Bol.com.

 

 

SCM jurkSCM bontgiletSCM BontgiletSCM leggingSCM jurkSCM jurkSCM jurk

* Sponsored Post

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply