GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Nieuwe collectie: Linde in Vingino pre fall

14 juni 2016

EEN DONKERE JEANS MET FRISSE BLOEMEN EN EEN BRETONSE STREEP

Een echte jeanslook laat Linde aan je zien deze keer. We hebben een blog vol foto’s en een filmpje voor je gemaakt. Linde en ik zijn dol op jurkjes en rokjes, maar een spijkerbroek en fijne sweater mag niet ontbreken in de kast. Een perfecte outfit voor bijvoorbeeld een bezoekje aan de skatebaan. Linde keek haar ogen uit naar alle stoere skaters. En ik keek verliefd naar haar in haar Vingino jogdenim die als een tweede huidje om haar benen en kontje zit. Linde draagt model Allina een donker blauwe skinny jeans met een used look.

We combineren de jeans met een Vingino sweater die heerlijk zacht is en er komen allerlei elementen in terug waar wij van houden. Een stoere trui met een girly afwerking. Eén gebloemde mouw en één mouw met een bretonse streep. Op de voorkant een schattig borstzakje van kant en op de achterkant een coole cijfer print. In d’r haar draagt ze een door mama zelfgemaakte haarband; staat lekker eigenwijs toch. Een paar hippe sneakers eronder en klaar is je outfit.

En wat ging Linde nou doen op de skatebaan? Met haar skeelers of step van de ramp vind ik, en Linde gelukkig ook, nog heel eng. Maar zij heeft iets anders leuks bedacht. Wil je weten wat? Kijk dan naar het filmpje dat we gemaakt hebben.

Maatadvies:

Linde is nu 120 centimeter en draagt de jeans in maat 7 en de trui in maat 8. Ik vind de trui best klein vallen, hij zit Linde in ieder geval perfect. Meestal is maat 8 nog wat ruim voor haar. Thijs heeft een twinning outfit bij deze set van Linde, je vindt de blog waarin hij dit laat zien hier.

Verkoopinformatie: Vingino pre fall shop je hier

Linde draagt schoenen van Giga.

Vingino VinginoVinginoVinginoVinginoVinginoVingino

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply