BLOGGEN FOTOGRAFIE Marieke NIEUWE COLLECTIE

Spring Summer ’20…Een kijkje achter de schermen !

30 januari 2020

De eerste leveringen van het nieuwe seizoen liggen al in de winkels en hiervoor wordt alle mooie kleding vaak al ruim van tevoren gefotografeerd op de kidsmodellen.

Onze kids shooten elk seizoen voor diverse merken en het leek ons leuk om jullie eens en dagje mee op pad te nemen middels dit blog, om zo een kijkje achter de schermen te geven.

Wanneer de collecties geshoot worden zijn deze vaak nog top-secret, en mogen er absoluut geen foto’s lekken naar de buitenwereld…dan is het immers tegen het uitkomen van de collecties geen verassing meer.Nu het seizoen in aantocht is mogen wij alvast een leuke sneak met jullie delen van het hippe boys-label SKURK. Sil shoot inmiddels het vierde seizoen voor dit leuke merk, en we komen er altijd heel erg graag.

Een prettige sfeer en hele fijne dames als oprichters van het label, erg belangrijk vinden wij altijd. Wanneer de sfeer op locatie goed is dan heb je al de helft gewonnen voor goede foto’s! Voor ons is het plezier ook echt het uitgangspunt! Wanneer het een “moet” wordt voor de kids dan stoppen we er mee. In het wereldje zien we best regelmatig kinderen die echt totaal geen sociaal leven meer hebben en niet op hun favoriete sport kunnen omdat ze van shoot naar shoot worden meegesleept door hun ouders. Meer dan verschrikkelijk vind ik dat! Dus wanneer wij een aanvraag krijgen vraag ik altijd eerst aan de kids of ze het zien zitten, of het merk ze aanspreekt en of ze er zin in hebben. Ze weten dat wanneer we na overleg afgesproken hebben dat we komen ze ook moeten gaan. Dat is wel iets wat ik ze graag meegeef; afspraak is afspraak.

De shoots vinden altij dop diverse locaties plaats, je hebt binnen en buiten shoots. Het is voor het label steeds weer een hele uitdaging om een leuke originele locatie te vinden. En dan de fotograaf…minstens zo belangrijk! Want ook hij/zij bepaald voor een heel groot gedeelte de sfeer. Het is aan diegene om de kids op hun gemak te stellen en precies op het juiste moment het perfecte plaatje te schieten.

Na zo’n shoot wordt ons geduld altijd enorm op de proef gesteld, want heel vaak laat het eindresultaat nog maanden op zich wachten! Een van de vele voordelen voor ons nu we inmiddels sinds een half jaartje bij team Shopaholiek horen is dat we de fotos vaak al even kunnen bekijken tijdens de beurs. Hier worden dan alle collecties voor een volgend seizoen gepresenteerd aan de winkels en webshops. Zo waren we twee weken geleden ook op Sundayschool, een overzichtje van deze dag met daarin de trends voor de winter 2020 kun je hier nog eens teruglezen.

Nog even over de te gekke levering die je hieronder op de foto’s ziet….SKURK, een boylabel voor de echte jongen…de rebel by heart! Heerlijke stoffen, prachtige pasvormen, super comfi en uiterst hip! Vanaf volgende week shop je de collectie bij alle verkooppunten. Deze vind je hier.

Liefs Marieke

thumbnail_IMG_20190711_121752

tussen het shooten door even heerlijk spelen met de andere modellen

thumbnail_IMG_20200115_150812

SS’2020

thumbnail_IMG_20200115_152915

thumbnail_received_2644783702307851

IMG_20190711_115209

thumbnail_IMG_20200119_121533

thumbnail_IMG_20200119_124023

 

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply