GIRL REVIEWS

Eva in Chloé Kids summer 2016

11 mei 2016

CHLOÉ KIDS IN  WIJK AAN ZEE

Soms heb je van dat stugge witte katoen wat al kreukt als je er naar kijkt en vaak ook wat stug aanvoelt. En soms heb je katoen wat zo zacht is dat je gelijk snapt dat dat heerlijk moet zitten als het bloedje heet is. Dat had ik bij dit “ruffle”  A-lijn topje van Chloé. Wat een vreselijk lief en mooi afgewerkt topje! Ik zeg het vaker: bijna jammer dat je het niet kunt voelen want dan zou je pas echt snappen wat ik bedoel.

Het topje heeft verschillende lagen waardoor het luchtig valt en een contrasterende bies in knalroze. Eva draagt dit topje op een bijpassend tweed-achtig rokje van Chloé, maar eigenlijk is het natuurlijk een tikkie to much voor op het strand. Hier zou een pittige spijkershort beter op zijn plaats zijn. Ik vind het dan weer zonde om zo’n mooi rokje te dragen als ze spelen aan het strand. Zelf zou ik dit setje dragen als we een stad in gaan of met een verjaardag of zo maar Eva wilde graag dit setje aan en geef haar eens ongelijk. Kleding is er ook om gedragen te worden toch?! Dus vooruit… en eigenlijk heb ik me zorgen gemaakt om niks. Het rokje zag er nog uit als nieuw na een paar uurtjes strand.

Chloé wordt in Nederland nog niet zo heel veel verkocht. Heb jij een verkooppunt? Laat het me dan even weten. Chloé kun je wel shoppen bij Childrensalon. Dan ben je wel iets aan verzendkosten kwijt, maar dan heb je wel kleding waar je niet veel kids in ziet lopen in Nederland. De prijs ligt natuurlijk iets aan de hoge kant, maar echt… het is prachtig. Het is maar net of je het ervoor hebt ja of nee. Dat is nou eenmaal altijd voor iedereen verschillend.

VERKOOPINFORMATIE: Chloé 

*wil je meer info over de locatie Aan Zee Slapen: een strandhuisje met de zee aan je voeten: Klik dan hier.

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply