Marieke H.

Sun is out! Sandalen kunnen uit de kast!

26 mei 2023
Sandalen

Eindelijk kunnen we zeggen: de zon schijnt! Wat hebben we er lang op moeten wachten, maar gelukkig staan er warmere dagen voor de deur. De kinderen gaan nog een paar weken naar school, maar wellicht hebben jullie al een vakantie in het vooruitzicht naar een zonnig oord of blijven jullie lekker in Nederland deze zomer. Onze kinderen hebben in ieder geval binnenkort een aantal weken vrij en hebben ze de tijd om lekker buiten te spelen of er samen met jou op uit te trekken. Sandalen kunnen dus uit de kast!

Zijn jullie al helemaal zomer ‘ready’ voor de meisjes? Ik zag namelijk op Shoesme fantastische meisjes sandalen en ook nog eens helemaal volgens de “grote mensen” trends. In metallic, met kraaltjes, dierenprintjes en in lekkere felle kleuren: onze meisjes kunnen hun hart ophalen!

Sandalen

Ikzelf heb vroeger met steunzolen gelopen. Vreselijk vond ik dat, omdat de keuze in sandalen met dichte hielen redelijk beperkt was. Zeker in de modellen die ik als kind leuk vond. Als ik nu op deze website scroll, gaat mijn hart harder kloppen. Wat een gave sandalen nogmaals! En ook met goed voetbed, heel belangrijk voor onze meisjes die nog in de groei zitten!

Sandalen

Hoe zit een sandaal goed bij een kind?

Hoe weet je of schoenen passen kind? Zorg dat je ongeveer 1 centimeter ruimte in de lengte bij de teentjes overhoudt voor de groei van de voet. De breedte/wijdte is ook belangrijk. Er moet geen gapend gat tussen schoen en voet zitten. Belangrijk is dat ze er stevig in staan, dus dat er een goede aansluiting is. Zo kunnen ze niet gaan schuiven in de schoen en zullen ze ook niet struikelen over de voorkant van de sandaal!

Let ook bij de aanschaf op de zool. Onze kinderen zijn nog speels, rennen van tijd tot tijd en het zou zonde zijn als ze op die blote knietjes vallen! Ik herinner dat ook nog van mezelf, dat ik dan in de zomer met van die korsten op mijn knieën liep. Dus beter voorkomen.

Ik ben benieuwd waar jullie keuze op gaat vallen. Ik vind het enorm lastig om te kiezen, maar kijk ook graag mijn dochter waar haar hartje harder van gaat slaan!

Sandalen
Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply