Marieke H. TRAVEL

Largo: Een weekend lang genieten!

11 november 2019
Weekend

Gaan jullie er wel eens een weekend op uit?

Als ik eerlijk ben, kijk ik er altijd wel naar, maar we doen het nooit. Een weekend weg in eigen land. Het klinkt zo absurd, maar het is zo heerlijk! Al heel lang wilden we een moeder-dochter avondje organiseren, maar een avond met z’n viertjes plannen leek onmogelijk. Dit veranderde tot we een weekend naar Vlissingen in het vooruitzicht hadden. Toen leek alles mogelijk en trok ik erop uit met mijn lieve vriendin en onze dochters. Het werd een onvergetelijk weekend.

Als ik nu mijn eerste ingevingen van afgelopen weekend wil opschrijven, komen de volgende dingen het eerste in me op. “Je ervaart dat je totaal relaxed bent. Je bent toch in een soort vakantie modus. Er liggen geen dingen te wachten die je moet doen. Het delen van ideeën en emoties met elkaar, maken de gesprekken dierbaar. Tijd om spelletjes te spelen of te sporten, maar vooral ook de tijd voor elkaar hebben. Dit soort momenten lijken er in het gewone leven haast niet van te komen en nogmaals die worden dan onvergetelijk!

Hoe zag ons weekend eruit?

We vertrokken richting Vlissingen naar de Urban Villa’s van Largo Travel. Vol verwachting, want de foto’s op de website zagen er super uit. Dat was zeker niet tegen onze verwachting in, want het huisje was echt super. Het voldeed aan alles wat je nodig hebt en via de verbindingstrap was je ook nog eens zo op het strand en de boulevard.

De vraag is natuurlijk wat je allemaal in zo’n weekend graag met elkaar wilt doen. We hebben allemaal zo onze voorkeur, maar het mooie was dat we ook een missie hadden. De dochter van mijn vriendin viert namelijk binnenkort haar 21-diner en zij moest daarvoor nog een mooie outfit hebben. En niets was beter omdat in deze setting te doen. We gingen op naar Knokke, nog wel een uurtje rijden, maar zeker de moeite waard. Het is uiteindelijk ook niet een stad waar je zo maar naar toe gaat als je er twee uur voor moet rijden.

Thuis eten was een hoofddoel. Gewoon gezellig kokkerellen met elkaar. Op vrijdagavond wilde gelukkig iedereen ‘The Voice’ zien. Aansluitend werd er ’30-seconds’ gespeeld, hard tegen hard. Moeder-dochter tegen Moeder-dochter en de moeders tegen de dochters, deze avond kon niet meer stuk. Man, man, man, wat hebben we gelachen. Zaterdag was het dus op tijd uit de veren om richting Knokke te gaan. ’s Avonds hebben we heerlijk een maaltijd van Hello Fresh gekookt en een Netflix-film gekeken.

Zondag stond in het teken van totaal relaxen! Sowieso ben je totaal uitgeslapen na een nacht op de heerlijk boxsprings van de villa! De dochters moesten helaas nog sporten, de moeders trokken als eerste richting het strand. Het was echt bizar mooi weer en we genoten van de Zeeuwse kust. Het was echt genieten en natuurlijk dronken we koffie met taart op het terras van BLVD (mocht je hier ’s avonds willen eten, raden we aan te reserveren). We hadden geluk, want dit weekend was er een Swan-market in Vlissingen. Deze werd natuurlijk in de middag ook nog bezocht.

Al met al hebben we ongelooflijk genoten van het stekje waar we zaten en het totale relax-gevoel dat je van zo’n weekend over houdt. Je kunt stellen dat je echt geleefd hebt. Vandaag op maandag, wanneer ik dit schrijf, kan ik er nog steeds blij van worden. Mooi dat we dit gedaan hebben!

Het is uiteindelijk dus een kwestie van plannen en vastleggen! Dus mocht je nog geen plannen hebben voor de kerstvakantie, dan is dit de ultieme tip!

Lees ook ons blog over laarzen en pantoffels voor de koudere dagen! En vergeet niet onze after-movie te bekijken om een nog betere indruk te krijgen!

Weekend

De Urban Villa’s van Largo op Strandpark Vlissingen

Weekend

Onze Villa nummer 10!

Weekend

De boulevard van Vlissingen

Weekend

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply