MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

AB Lifestyle: mode voor kids, dames en heren

18 december 2019
AB Lifestyle

AB Lifestyle niet meer uit het straatbeeld weg te denken

AB Lifestyle is een merk dat vandaag de dag niet meer weg te denken is uit de fashion industrie. Het is met name een super hip merk voor dames, heren en kinderen. Hoe leuk is het om unisex over straat te gaan. Of wel zo vader zo zoon of zo moeder zo dochter. Dit Nederlandse merk heeft flink aan de weg getimmerd en als je goed om je heen kijkt, zie je het regelmatig voorbij komen.

Wat begon als AB Caps, een merk met luxe caps, is uitgegroeid tot een serieus Nederlands kledingmerk. De petjes zaten zo lekker dat deze al snel een grote hit werden. Op Instagram groeide de interesse voor het merk enorm. Vandaag de dag biedt AB Lifestyle high end streetwear voor heren, dames en kinderen. De kledinglijn bestaat onder andere uit polo’s, t-shirts, hoodies, truien, jeans, jassen, sieraden en wordt binnenkort uitgebreid met een schoenenlijn. AB Lifestyle werkt niet in seizoenen maar brengt iedere maand nieuwe items.

Als je van een stoere, sportieve look houdt zit je bij AB Lifestyle goed. De T-Shirts zijn voorzien van een long-fit pasvorm waardoor ze wat langer vallen en een uitstekend draagcomfort hebben. Alle shirts zijn voorzien van het bekende AB logo op de borst. Sweaters en hoodies zijn gemaakt van 100% hoogwaardig katoen waardoor deze de perfecte pasvorm hebben. De jeans en korte spijkershorts zijn in de rits voorzien van een ijzeren plaatje dat bij draagt aan de herkenbaarheid van het merk.

Inmiddels zijn veel sporters, DJ’s, artiesten en influencers veelvuldig gespot in AB Lifestyle. Ook op social media is het merk een hype met ruim 300.000 volgers op Instagram.  De kleding is verkrijgbaar bij 170 verkooppunten en is te koop via de webshop. Wanneer zien we jullie in deze hippe mode?

 

AB Lifestyle Women - Hoodie Front - Pink - € 90,- - ablifestyle.com  unnamed-8

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply