Angelique MAMA-INSPIRATIE PERSONAL

Hoe verkleed je je op het strand? Met de Ponchy

24 juni 2021

Verkleden op het strand: makkelijk met de Ponchy

Ik kan niet zo goed tegen mensen die zich zonder gene verkleden op het strand. Zo van: even snel de broek uit. Vrouwlief met een handdoekje ervoor. En dat je dan toch met je ogen die kant op word getrokken. Juist als mensen zo vreselijk hun best doen gaan alle blikken die kant op. Ik hoef het niet te zien en ik wil het ook niet zien. Er zijn toiletruimtes en anders trek je toch gewoon thuis de boel aan of uit? Maar goed…. ik zie het constant… niemand die naar mij luistert helaas… denk ik. En er zullen ook genoeg mensen zijn die vinden dat het gewoon maar moet kunnen. Ieder zijn ding. Maar….. uiteraard zou ik geen Shopaholiek zijn als ik hier niet een fantastische oplossing voor zou hebben. Jawel… de Ponchy.

Nieuwjaarsduik

Mijn man en kinderen doen vaak de nieuwjaarsduik en dan zie ik niet anders dan mensen die zich onhandig staan aan te kleden op het strand. Ook mijn man hoor. En mijn kids… Maar vanaf volgend jaar hoeven zij niet meer zo moeilijk te doen, want met Vaderdag krijgt mijn man een Ponchy. Wat het is? Eigenlijk is het een Surf Poncho. Ideaal om snel over je hoofd te trekken na het surfen of kiten. Door de sneldrogende stof ben je binnen de kortste keren droog.  En wil je je verkleden dan gaat dat dus heel makkelijk zonder dat je om je heen hoeft te kijken of iemand het ziet 🙂

2020.03.27_Ponchy_StudioShoot-03-118_optimized-scaled-e1598004574315

Voordelen van de Ponchy

  • Super snel drogend
  • Lekker warm na het sporten op het water of strand
  • Je kunt je er makkelijk in verkleden
  • In verschillende maten – dames of heren – en kleuren
  • Ook gewoon lekker thuis op de bank
  • Duurzaam! Handgemaakt in Nederland
  • 100% het beste katoen

2020.03.27_Ponchy_StudioShoot-03-55_optimized-scaled-e1598004549351

 

Ponchy voor de kinderen

Aangezien dit natuurlijk grotendeels een kidsblog is ga ik bij Ponchy zeker nog even de vraag neerleggen voor kleinere poncho’s. Je zou uiteraard het kleinste model kunnen pakken, maar wie weet zit er in de toekomst wel een kinderponchy in. Mijn kinderen zijn een beetje op de leeftijd dat zomaar omkleden op het strand er ook niet meer bij is en dit zou dan de perfecte oplossing zijn!

De Ponchy is natuurlijk ook superleuk om kado te geven aan iemand die veel watersport beoefend.  En wat je denk je van een ponchy op de camping? Zo loop je toch makkelijk even heen en weer richting het wasgebouw. Echt ideaal!

Heb ik je enthousiast gemaakt? Check dan even de website van Ponchy.

Liefs,

Angelique

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply