Angelique BLOGGEN

EEN IENIMINI KANTOOR VOOR SHOPAHOLIEK

19 maart 2016

HET IS NET ECHT!

Ik moet er zelf echt een beetje om lachen eigenlijk. Mijn 5e kindje Shopaholiek groeit goed. Als ze op het consultatiebureau zou moeten komen zouden ze waarschijnlijk zeggen dat ze goed eet en dat ze er gezond uit ziet.

Het begon een beetje uit de hand te lopen….. als je begint met bloggen denk je dat je aan een pc genoeg hebt. En dat was ook zo natuurlijk. In het begin dan. Toen kwamen de kleertjes, de tasjes en de schoenen.En dat was best een hoop. Een hele hoop. Al dat leuks moest natuurlijk op de foto en de camera die ik in het begin gebruikte voldeed niet echt. Het was een beetje “amateuristisch”. En ik ben dan misschien een chaoot, maar ook een perfectionist. Lastige combi. De camera kwam er, maar toen was ik weer niet tevreden over de achtergronden of het licht. Dus… daar kwamen de lampen en een hele achtergrondset. Tel daar de administratie bij en de pakketjes her en der die verzonden moeten worden: veel spullen dus! Die overal door de woonkamer en onze slaapkamer lagen.Chaos. Het was best een beetje onrustig in mijn hoofd, want ik zag ook de hele dag de spullen die ik nog “moest” doen.

Het grootste probleem, nou ja probleem, is dat wij “maar” 5 slaapkamers hebben. Met 4 kinderen en een echtelijke slaapkamer is alles dus vol. Beginnen jullie een beeld te krijgen? Op ieder vrij plekje lag wat waardoor ons huis er niet echt meer ‘stylisch” uitzag en ik werd daar een beetje nerveus van. Niet van dat stylische trouwens maar van de troep.

Gelukkig was daar vriendin Ester van Busy Bee Wonen en zijn kwam met een oplossing. We hadden een bijkeuken van, echt waar. 1.48 x 1.89. Een hok dus, waar eigenlijk alleen maar troep in stond. Samen hebben we een indeling gemaakt. Mijn vader (aannemer met pensioen) had 1 week nodig en toen had ik dus gewoon een kantoor. Een echt Shopaholiek kantoor en alles past er in!  En ik vind het leuk! Niet alleen ik trouwens: want de twee grote kids maken hier tegenwoordig ook graag hun huiswerk.

Alle troep is uit huis. En je weet wat ze zeggen: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.

Hoe vinden jullie het? Super toch? Mijn eerste echte eigen kantoor. Ik vind het fantastisch!

Liefs, Angelique

IMG_6583

Kijk mijn vader eens lekker bezig zijn 🙂

IMG_6587

Van alle merkjes waar ik mee gewerkt heb, heb ik de kaartjes en lieve briefjes bewaard.

IMG_6662

Bijna alles ingeruimd… nog een paar dozen kleding 🙂

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply farah 19 maart 2016 at 23:26

    Ziet er goed uit en je zou niet zeggen dat het zo klein is, lief van je vader dat hij het in orde heeft gemaakt voor je

  • Leave a Reply