BUDGET GIRL

Budget tip voor tieners

18 november 2017
Budget jumpsuit

EEN DAME IN DE DOP

Een tijdje geleden kregen we een verzoek binnen of we ook een keer een budget tip wilde plaatsen voor tieners. Een heel erg leuk idee en wij zijn hier dan ook mee aan de slag gegaan. Ik had wel wat hulp nodig omdat ik zelf (nog) geen tienermeisje heb. Maar mijn vriendin Cyriël wel en haar dochter Nikki was net tegen een fijne rood, blauwe budget jumpsuit aangelopen. Super leuk en de kleuren matchen perfect bij alle wintercollecties. Kijk en lees je mee, ze vertellen er zelf over.

De favoriete kindermerken worden te klein voor Nikki nu ze 11 jaar is en al bijna 1.60. Shirtjes, bloesjes en vestjes past ze nog wel in maat 152, maar van broeken, rokken en jurkjes heeft ze zeker maat 164 nodig en dat is er dan vaak niet meer of het valt kleiner en is dan toch te kort, tijd om onze horizon te verbreden.

Ze weet heel goed wat ze wel en niet mooi vindt en heeft vaak al combinaties in haar hoofd, daarom vindt ze het ook erg leuk om zelf rond te neuzen op internet en die voor haar nieuwe websites met echte damesmode vindt ze reuze interessant. Zo vond zij leuke rokjes op de site van Bershka, waar ik even naar moest komen kijken, het zag er allemaal leuk uit en we hebben een rokje besteld, ze had ook leuke bovenstukjes gezien, maar dat past ze nog niet.

Toen we samen even aan het kijken waren wat er allemaal voor leuks was, kwamen we deze jumpsuit tegen.
Ze was op slag verliefd op deze jumpsuit, eigenlijk vanwege de korte pijpen die volgens haar heel hip zijn deze winter, maar het model op de foto is 1.72 en daardoor wisten we dat dat bij haar heel anders zou gaan zitten, we hebben hem toch besteld in de hoop dat ze hem dan als lange broek kon dragen, want hij zou zoooo leuk staan bij haar hoed. Ook het bomberjasje van Nik&Nik is leuk voor erover.

Het was de eerste keer dat we bij Bershka bestelden, ideaal is dat er bij staat op de site hoe lang het model is, zodat je kan inschatten hoe het zal zitten bij een andere lengte, we hadden het de volgende dag al in huis, dus een snelle service en de kwaliteit viel mij zeker niet tegen voor deze prijs.

Facts

  • Nikki is 1.59 en heeft een normaal postuur, ze draagt XS
  • Materiaal: 68% polyester, 31% viscose, 1% elastaan
  • De hoed en het bomberjasje zijn van Nik&Nik, hemdje van Hema (ondermode)

Shoppen

Je shopt de jumpsuit hier.

Op zoek naar meer tienerkledinginspiratie lees dan hier de blogs van Mandy en haar tienerdochter Senna.

Budget jumpsuit Budget jumpsuit Budget jumpsuit Budget jumpsuit Budget jumpsuit Budget jumpsuit

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply