GIRL NIEUWE COLLECTIE

Sneakpreview NoNo wintercollectie

14 juli 2016

NoNo brengt warmte en plezier deze winter!

NoNo brengt deze winter een schitterende collectie voor fantasierijke en vastberaden meisjes. Geïnspireerd op het nachtleven en een lekkere dag thuis op de bank. Er is een prachtige selectie samengesteld voor meisjes die zich graag laten zien. Ook thuis chillend op de bank!

NoNo heeft twee lijnen samengesteld: Sharing moonlight memories en Daylight

De eerste is geïnspireerd door de blauw tonen van de nacht, de schaduw van de maan en spannende nachtdieren. Het is een sportieve, maar girly collectie. Ik zie mooie breisels in rokjes, imitatieleren accenten, gecombineerd met harige giletjes.

De collectie Daylight is uitstekend om thuis lekker te cocoonen. Theetje op de bank als het buiten regent of gezellig samen spelletjes spelen. Speciaal voor deze dagen heeft NoNo een aantal grappige harige items met een feestelijk tintje in haar collectie gestopt. Met een beetje tomaatrood, zacht roze en licht goud wordt thuis op de bank liggen één klein feestje.

Creëer je eigen mix met mooie rokken en stoere jasjes. Kies een comfortabele sweatdress met legging of tregging of ga voor een feestelijke outfit met een girly jurkje met glans. Ik word hier heel blij van. Ik zie het wiebertje terugkomen, leuk! Hairy met roze en zwart zullen mijn meisjes ook niet misstaan. Ik verwacht dat elk meisje hier blij van wordt! Ik hou van stoer en girly en een beetje glans in de winter kan absoluut geen kwaad. Dat hebben we zelfs nodig!

 

Binnenkort te shoppen bij o.a.:

Kinderkleding-tekoop.nl

Kleertjes.com

 

NoNo,W16,PR4Kids-NoNo-W16_P4A9423

NoNo,W16,PR4Kids-NoNo-W16_P4A9126

NoNo,W16,PR4Kids-NoNo-W16_P4A9208

NoNo,W16,PR4Kids-NoNo-W16_P4A9709

NoNo,W16,PR4Kids-NoNo-W16_P4A9436

NoNo,W16,PR4Kids-NoNo-W16_P4A9275

NoNo,W16,PR4Kids-NoNo-W16_P4A9048

NoNo,W16,PR4Kids-NoNo-W16_P4A9142

NoNo,W16,PR4Kids-NoNo-W16_P4A9521

NoNo,W16,PR4Kids-NoNo-W16_P4A9481

 

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply