GIRL KIDS FASHION

Een denim salopette in de mix!

12 april 2018
denim salopette

WELKE STYLE PAST BIJ JOU?

Een salopette, tuinbroek of dungaree, hoe je het ook noemt, het is een geweldig kledingstuk om mee te mixen & matchen. We laten jullie vanavond drie verschillende stijlen zien. Ga jij voor leopard chic, boho of preppy?

Dutch Dream Denim Salopette Nyota

Dutch Dream Denim is al tijden een van onze favoriete merken. De denim items zijn een perfecte basis in de kast en lenen zich uitermate goed voor diverse combi’s met andere merken en stijlen. Thije heeft elk seizoen minstens twee DDD broeken in de kast en dit seizoen kwam daar ook een te gek spijkerjack bij zoals je in de review van afgelopen dinsdag kon lezen. Vandaag laten we jullie de jeans salopette met de mooie naam Nyota zien. Nyota betekent ster en dat is deze broek zeker, een ware topper in de kast van Benthe. De korte tuinbroek is gemaakt van soepele jogg denim, is verstelbaar op de bandjes (waardoor je dochter hem ook nog aan kan wanneer ze in de lengte, maar niet in de breedte gegroeid is ;-)) en heeft een vaste omslag op de pijpen. Benthe van 122 cm (of wellicht is ze inmiddels alweer iets langer) draagt maat 128.

Style 1 Leopard chic

Daar is hij natuurlijk weer, de panterprint! Je kunt er bijna niet omheen dit seizoen en daar is de Nel Veerkamp in mij heel blij mee. We kozen voor een crosstop en kniekousen van br@nd, afgestyled met een blazer in travelkwaliteit (Penn & Ink). Ik vind dit echt een heerlijke look, lekker eigenwijs, maar super comfortabel voor je kind. Alle stoffen zijn heerlijk zacht en zitten bijna als een tweede huid.

Style 2 Boho

Ik zal vast eerlijk zeggen dat je van mij geen favoriet van deze stijlen te horen krijgt, ik vind ze alle drie namelijk geweldig. Ook van deze bohémian look word ik instant vrolijk. Het LE BIG zigzag shirtje met franjes op de mouwtjes zagen jullie al eerder en is net als de denim salopette zelf een perfect basis kledingstuk om mee te combineren. Benthe draagt kousen van Topitm en zagen jullie het al? Ze draagt ze in sandalen! En wat voor sandalen, de boho sandaaltjes van Shoesme zijn duidelijk geïnspireerd op Ibiza, ze zijn heerlijk zomers, vrolijk en fijn flexibel. Binnenkort zie je ze nog uitgebreid terug op Shopaholiek!

Het is een nieuwe trend, sokken in sandalen. Waar dat vroeger echt not done was, zie je het steeds vaker en wordt het zelfs fashionable genoemd. Wat vinden jullie er van? Zou je het je kind aantrekken?

Style 3 Preppy

De laatste stijl is draagbaar op de frissere dagen, de red leopard legging geeft een mooi contrast met het basic preppy shirtje van Looxs (let op: oudere collectie, in de huidige collectie heeft het shirtje korte mouwen). Door het kraagje en strikje wordt een wat nettere look gecreëerd.

We zijn heel benieuwd welke style jouw voorkeur heeft! Laat je het ons weten?

Shoppen: Dutch Dream Denim salopette bij The Kids Republic.

Meer van mijn blogs lezen? Klik dan hier. Mij gezellig volgen op Instagram kan hier.

denim salopette

denim salopette

denim salopette

denim salopette

denim salopette

denim salopette

denim salopette

denim salopette

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply