BOY HOT or NOT KIDS FASHION

SOCCER IS A WAY OF LIFE

19 april 2018
voetbalshirt

In een voetbalshirt naar school… JA of NEE?

Als je je kind zelf laat kiezen wat het aan mag doen, wat wordt het dan? Bij Thije is daar geen twijfel over mogelijk, hij wil het allerliefste zijn FC Utrecht voetbalshirt aan. Voor deze review heb ik hem eens een keer zijn gang laten gaan en de combinatie bleek nog leuk ook!

Voetbalshirts zijn voor veel moeders not done en ook Thije gaat er eigenlijk nooit in naar school. ’s Middags na school gaat hij toch vaak aan en is hij de koning te rijk. Dus tja, waarom doen we eigenlijk zo moeilijk vraag ik me weleens af. Wat is er nou eigenlijk mis mee? Is het het uitgesprokene van een bepaalde club of bepaald land of het feit dat het eigenlijk sportkleding is? In een karatepak ga je tenslotte ook niet naar school. Ik ben er nog niet helemaal uit en ben benieuwd wat jullie mening hierover is.

Dutch Dream Denim Embe

De broek daarentegen gaat zeker weten naar school aan, wat een tof exemplaar is dit! De jeans van Dutch Dream Denim staan bekend om hun slijtvastheid, dus waar kun je lekkerder in voetballen dan in zo’n toffe short?! De elastische tailleband met aantrekkoord maken hem ook echt een mix tussen een jeans en een sportbroek. Ik denk dat veel jongens dit helemaal geweldig vinden, ze krijgen de broek makkelijk (lees: snel) aan en uit en daar houden onze veelal luie zoons toch best wel van ;-). En ook de mama’s zijn blij, want de broek is hartstikke fashionable door de slanke snit, lichte wassing en hippe details. Een win-win situatie dus, om maar in voetbaltermen te blijven. Thije van 145 cm draagt de short in maat 146.

Je shopt deze DDD short bij The Kids Republic.

Wil je meer blogs lezen van mij lezen, klik dan hier. Je kunt me ook gezellig komen volgen op op Instagram.

voetbalshirt

voetbalshirt

voetbalshirt

voetbalshirt

voetbalshirt

voetbalshirt

voetbalshirt

Met dank aan shutterstock voor de fotoachtergrond.

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply