GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

JUMP INTO SPRING met Dutch Dream Denim

19 januari 2021

De Dutch Dream Denim Spring/summer 2021 collectie is uit!

Al jaren zijn wij fan van het te gekke jeanspak van Dutch Dream Denim! Deze jumpsuit is even weggeweest maar sinds vorig jaar, op veler verzoek, weer terug in de collectie van Dutch Dream Denim. Ook nu is het pak weer razend populair. Zorg dus dat je zeker op tijd koopt of besteld! Elk seizoen is de jumpsuit een beetje anders qua design. Dit voorjaar/zomerseizoen heeft het pak een hele verandering ondergaan en is nog mooier geworden! Ook de gave lichtgrijze wassing is verrassend stoer! Kijk je mee?

Regelmatig vragen mensen mij waarom dochter Bente altijd, echt elk seizoen, een spijker jumpsuit in haar kast heeft. Nou, dat zal ik je vertellen. De jumpsuit is gemaakt van een soepele joggstof zoals we die kennen van Dutch Dream Denim. Het is dus helemaal niet stug, het beweegt lekker mee! Hierdoor kun je er prima in bewegen: rennen, springen, dansen, het kan allemaal. Het pak staat ook altijd leuk, op elke leeftijd. Haar eerste DDD jumpsuit droeg Bente toen ze net 5 jaar was. Dit jaar wordt Bente een tiener en nog steeds staat het super stoer. Ze schiet er ’s ochtends in en ze is direct klaar! Afgelopen zaterdag kwam er sneeuw! Ze haalde direct haar jumpsuit uit de kast, warme boots eronder en naar buiten want het pak is ook lekker warm. En er kan geen sneeuw in je broek komen als je valt of tijdens een sneeuwballengevecht.

Afstylen kun je de jumpsuit op verschillende manieren. Combineer het pak met een hip riempje en een leuke sneaker, met een slippertje in de zomer, of met een stoere bikerboot voor een feestje. Op zaterdag of tijdens een boswandeling dragen we het meestal met een kort regenlaarsje. Je kunt er namelijk ook prima mee buiten spelen of naar het bos! Het pak is ijzersterk en heel makkelijk te wassen. Dat vinden wij ook belangrijk! Daarom draagt ze het pak ook bijna iedere les bij de puppycursus. Er springen regelmatig speelse hondjes met natte pootjes tegen haar aan en daar hoef ik me totaal niet druk over te maken. Even wassen en klaar!

Maatinfo:

  • Bente is 149 cm en heeft een smal postuur. Ze draagt de jumpsuit hier in maat 152.  Met haar lengte zit ze precies tussen maat 146 en 152 in. Maat 146 is te strak (zeker voor de zomer) en maat 152 aan de ruime kant. Maar het is natuurlijk pas januari. En een klein omslagje bij de enkel vinden we ook leuk staan! In de zomer zal deze jumpsuit precies goed zijn qua maat!

Shoppen:

  • De denim jumpsuit heet MADINI. Klik hier voor de Dutch Dream Denim verkooppunten.

Ben jij ook zo’n fan van deze stoere jumpsuit? Zorg dan dat je niet mis grijpt, want op = op!

Veel shopplezier!

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply