GIRL MUSTHAVE

Een bijzonder kerstcadeau

31 oktober 2016

Geef je dochter een uniek kerstcadeau!

Sieraden zijn geliefde cadeaus tijdens de feestdagen, zowel voor de kleine dametjes als hun moeders. Want hoe leuk is het om tijdens de feestdagen te schitteren met een betoverend sieraad? Speciaal voor de feestdagen presenteert KAYA Sieraden bijzondere doosjes vol liefde: luxe verpakte sieraden mét boodschap. Allemaal door-en-door zilver, voor altijd mooi. Leuk om cadeau te geven én te krijgen.

Zoals jullie in verschillende reviews al hebben kunnen zien, zijn Benthe en ik gek op de sieraden van KAYA. De Infinity ring staat prachtig en chic en Benthe geniet er zichtbaar van als ze hem draagt. Ook het armbandje met bedels is een musthave voor elke meisje, jong of oud.

Naast deze prachtige kindersieraden (en ook moeder/kind, zus/zus, broer/zus sieraden) heeft KAYA nu dus ook een heuse feestcollectie. Wat zal jouw dochter shinen aan het kerstdiner als ze zo’n mooi sieraad draagt! Kies jij voor de prachtige drie-generatie armbanden? Enorm bijzonder om als oma, moeder en dochter zo’n symbolische verbintenis te dragen! En wat dacht je van een babyarmbandje met my first christmas, hoe cute is dat! Of houd je het luchtiger en ga je voor gezellige kerstboom-oorbellen voor in de oren van je dochter. Zo maakt zij echt de blits bij de kerstviering op school! Benthe heeft geen gaatjes in haar oren, dus oorbellen hebben wij nog niet zoveel aan. Waarschijnlijk vindt zij een mooi bedeltje met Kerst 2016 onder de kerstboom om toe te voegen aan haar prachtige Jasseron armband.

Kijk snel op de website van KAYA voor de bijzondere feestcollectie en geef je dochter een uniek kerstcadeau waar jullie beiden veel plezier van zullen hebben.

3

Een greep uit de KAYA feestcollectie

untitled-design

Benthe’s prachtige Infitity ring en Jasseron armband met de eerste letter van haar naam

6

De Infinity ring maakt de outfit echt af!

sponsored-post

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply