GIRL REVIEWS

Met Bengh per Principesse begint de zomer goed!

19 mei 2016

Mijn oudste, Bobbie, is echt een Bengh meisje, al zeg ik het zelf;) Ik vind Bengh per Principesse een prachtig Nederlands modelabel. Het is een out-of-the-box merk. Het heeft altijd een eigen handtekening. Zo ook dit jurkje, het is typisch girlish Bengh! Heel meisjesachtig, maar het kan ook stoer gedragen worden. Daar ben ik dol op!!

Dit jurkje stond nog op mijn verlanglijstje en net voor onze welverdiende meivakantie heb ik het in huis. Met kaartje en al gaat het de koffer in. Het zou prachtig weer worden op Texel en in de rest van Nederland, dus dit jurkje gaat zeker gedragen worden!

En zo geschiedde, de eerste zonnestralen zijn een feit en blijven bijna de hele vakantie. Ze komen goed binnen op onze witte melkflessen huidjes, autch! We hebben zelfs echte stranddagen, dus hupsakee we trekken het deze pré-zomervakantie gewoon een paar keer aan.

Het stofje is van katoen met 5% elastine, dus heel rekbaar, wat betekent dat het niet gestreken hoeft te worden. Nou, dat is ideaal, geen kreukels! De print is heel lief. Wij maken het stoer met een spijkergiletje, die we nog in de kast hebben hangen en ik dus ook heb meegenomen. Het donkerblauwe Br@nd for Girls vestje geeft het weer een sportieve twist! Perfect met een koele zomeravond of voor de hele vroege ochtenden, zoals deze;)

Zoals jullie kunnen zien valt het jurkje kort! Mijn meisje is 127 cm. en dit jurkje is maat 122/128. Met 122 cm zal het ’t mooist staan. Ik hou van pittig en zeker op vakantie zit ik er totaal niet mee. Op school zou ik er toch een undy onder doen.

Het is bij uitstek een zwierig zomerjurkje en echt tijdloos! Als Bobbie er is uitgegroeid, gaat het zeker doorgegeven worden aan haar twee jongere zusjes! Wij zijn dol op dit soort items! Wat vind jij ervan?

Maatadvies:
Het jurkje valt als de kleinste maat genoemd in t jurkje

Verkoopinformatie:

 

Untitled design (26)

Untitled design (25)

Untitled design (32)

Untitled design (34)

Untitled design (33)

Untitled design (35)

Untitled design (30)

Untitled design (31)

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply