Barbara KIDS FASHION MUSTHAVE REVIEWS

This jump suits you!

28 maart 2019
Jump

Heb jij al een jumpsuit in de kast voor je dochter of draagt ze toch liever een short met topje? Wij zetten er een aantal op een rij en voor ieder wat wils. Bobbie laat haar favoriete panter onesie zien en zeg nou zelf; dit is toch gewoon een essential voor je garderobe?

NoBell’

Deze jumpsuit van Bobbie is in alles een topper! De vlekken zijn natuurlijk onze basics geworden en laat dit panter nu eens chic, mooi en subtiel zijn. Ja, je hebt  ook lelijke vlekken. De stempel topper krijgt deze jump vooral door de details. De mooie V in donkerblauw op het voorpand en de roestbruine sparkling drawstring in de taille zijn toch echt heel tof. Ook de drukkertjes in goudkleur is handig en staan sportief. Je kunt hier voor de tussenperiode natuurlijk een vestje op dragen. Bekijk deze donkerblauwe maar eens, met eveneens toffe details.

More jumps & shorts

Welke maat heb je nodig van de NoBell’ jumpsuit?

  • Bobbie is 143 cm. lang en draagt maat 134/140

Shoppen

Barbara

Jump

Jump

Jump

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply