Barbara NIEUWE COLLECTIE

Nieuwe collectie van Mini Rodini

8 november 2017
Nieuwe collectie Mini Rodini

De nieuwe collectie van Mini Rodini komt bijna uit! Er zijn altijd pioniers in modeland en daarbij kan Mini Rodini zich voegen, want het zijn wederom stuk voor stuk pareltjes. Vanaf 10.00 uur is het zover en kun je je vergapen aan de mooiste items! De kleuren rood, wit en blauw is sterk vertegenwoordigd en ook stippen en strepen komen ruimschoots aan bod.

Het toffe is dat al dit moois en nog veel meer te shoppen is op de vernieuwde website van Adorablekidzz. De site is fris, strak en overzichtelijk. Alle maten zijn direct te zien, zodat je gelijk weet of het de moeite waard is om door te klikken.

Adorablekidzz heeft veel pareltjes in haar collectie. Ik noem maar even wat op: Enfant, CarlijnQ, Mingo, nOeser, soft gallery, tinycottons en net nieuw in het assortiment The Future is Ours. Zo kan ik nog even doorgaan, want ik zie alleen maar labels waar je heel blij van wordt!

Laten we het nu even hebben over deze lancering van Mini Rodini.

Voor mij springt de Dot Woven Sailor dress eruit. Al is het moeilijk kiezen hoor. Dit jurkje heeft een absolute matrozen associatie en dat vind ik zo schattig en gedurfd! De witte dots op het donkerblauw geven een speels effect en hierdoor wordt het een lekker fris geheel. Het korte mouwtje is natuurlijk ideaal straks in het voorjaar, maar voor nu vind ik het ook perfect. Een vestje erover en je hebt een winters stijltje. Het is een klassieker en zal altijd matchen op elk moment en misschien wel doorgedragen kunnen worden door jongere zusjes. Daardoor zijn klassiekers zo fijn!

Dit Sailor jurkje is er ook in een rokje, zie de foto bovenaan de blog, en ook een rode variant is een optie om te shoppen. Lekker vrolijk hè, en zo leuk voor de feestdagen. Wanneer je naar beneden scrollt zie je een gedeelte van de prachtige items van Mini Rodini, welke straks te shoppen zijn bij Adorablekidzz.

SHOPPEN

TIP

Een vernieuwde website mag gevierd worden en dat doet Adorablekidzz goed! Zij geeft 15% korting op heel veel mooie merken en items in haar webshop (muv mead for mini, Mingo, sale en zoals je begrijpt deze nieuwe collectie van Mini Rodini)

BARBARA

  • Volg je mij al op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik dagelijks outfit foto´s van mijn meiden en Nova gaat zeker voorbij komen met een gave Mini Rodini outfit, dus houd het in de gaten.
  • Meer blogs lees je hier terug

Nieuwe collectie van Mini Rodini

Nieuwe collectie van Mini Rodini

Nieuwe collectie van Mini RodiniNieuwe collectie van Mini RodiniNieuwe collectie van Mini Rodini

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply