GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

De herfst is aan!

21 september 2022

En daar horen nieuwe outfits bij!

De herfst is deze week begonnen en dat merkten we ook direct! Zon en regen wisselen elkaar in snel tempo af. In de ochtend op de fiets naar school is het slechts 7 graden… Tijd dus om een winterjas te shoppen!

De eerste schoolweken zitten er alweer op! We zijn weer helemaal gewend aan het ritme van school, werk en sporten. Wat nog niet helemaal went, is het weer. Na maanden van heerlijke zonneschijn, is het nu echt fris in met name de ochtend. De korte broeken en hemdjes heb ik vanmorgen uit de kast gehaald dus er is ruimte gekomen voor wat nieuws!

In de blog vandaag laten we een prachtige herfst outfit zien! Gelukkig draagt onze tiener nog graag rokjes. Mits ze gecombineerd worden met een mooie top en stoere boots! Nou, dat is gelukt. Bente koos voor een strokenrokje (genaamd Zaima) uit de wintercollectie van Retour Jeans met een mooie print en bekleed elastiek in de taille. Op de rok draagt ze een licht beige blouse. Deze crinkleblouse van Retour Jeans heeft een volantkraagje. De blouse heeft een knoopsluiting en lange mouwen met een licht poffend effect en een elastieken boord onderaan. Nu het nog niet zo koud is, draagt Bente een panty. In de winter vervangen we de panty voor een warme zwarte, stoere legging.

Ons advies is altijd, wacht niet met het kopen van een winterjas totdat het vriest want dan zijn er al veel maten weg. Wij hebben onze keuze dus al gemaakt. Toen Bente de teddystof van de jas (genaamd Kim) voelde, was ze direct verkocht! Wat een super zachte jas! De gevoerde jas heeft een kraag, een asymmetrische ritssluiting en zakken met drukknoopsluiting. Wil je alle winterjassen van Retour Jeans zien, klik dan hier.

Ben jij ook fan van deze warme herfstlook?

Shoppen: RokBlouseWinterjas

Schoenen: De stoere boots zijn van Braqeez. Die blog lees je hier nog even terug.

Voor meer informatie: www.retourjeans.com

Kijk je mee?

Liefs, Jolanda

Wat een prachtige herfstprint!
De panty maakt in de winter plaats voor een stoere zwarte legging!
Altijd die stoere details!
Bij elke aankoop ontvang je een leuk cadeautje!
De stoere boots van Braqeez maken de outfit helemaal af.

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply