Anouk GIRL KIDS FASHION SCHOENEN

Boho sandaaltjes onder een koraalroze maxidress

23 april 2018
maxidress

We tellen de dagen af, want het is alweer bijna meivakantie voor ons! Hebben jullie er ook zo’n zin in? Of is jullie meivakantie misschien deze week al begonnen? Veel van de Shopaholiek bloggers gaan naar de zon en ook wij hebben een fijn reisje geboekt. Een outfit die daar hopelijk erg goed van pas zal komen, laat Benthe jullie vandaag zien. Laat de zomer maar komen!

Lovestation22 maxidress Linde

Sinds een aantal jaar is de maxidress helemaal hot! Het is op en top zomers en de meeste meisjes (en moeders) zijn er helemaal wild van. Zo ook Benthe, elk jaar wil ze er maar wat graag eentje in de kast en die het liefste zo vaak mogelijk aan. Dit seizoen zijn wij gegaan voor een vrolijke maxidress met de mooie (Shopaholiek ;-))naam Linde. Deze jurk van Lovestation22 is uitgevoerd in prachtig koraalroze en heeft als leuk detail de contrasterende achterkant. De overall cactusprint en het taillekoord maken de jurk een echte eyecatcher!

De sandalen

Naast slippers hebben mijn dochters ook altijd een paar sandalen in de kast. De keuze was deze keer snel gemaakt. Benthe werd helemaal verliefd op de ‘Ibiza-sandalen’ van Shoesme. Ik vind het belangrijk dat de sandalen een goed voetbed hebben en daar hoef je bij Shoesme nooit bang voor te zijn. Deze zilveren sandaaltjes hebben naast een leren voetbed ook leren bandjes, waardoor ze voor je dochter zo comfortabel mogelijk aanvoelen. De drie voorste bandjes hebben opvallende details, zoals een bohémian bandje en een roze pompom randje. Leuk detail: naast het bandje op de rechterenkel zit een zomers klosje. De sandalen sluiten met klittenband wat het gebruiksgemak voor je kind natuurlijk extra vergoot.

Facts

  • Benthe van ruim 122 cm draagt maxidress Linde in maat 128.
  • Hou je niet van cactussen? Geen nood, Lovestation22 heeft nog veel meer mooie maxidresses in de collectie.
  • Van de sandalen hebben we haar gewone draagmaat aangehouden, hier kan ze de hele zomer mee vooruit.
  • Shoesme heeft ook een mooie collectie jongens sandalen.
  • Bij aankoop van een paar Shoesme baby- of kinderschoenen uit de nieuwe voorjaarscollectie maak je kans op één van de drie elektrische Babboe bakfietsen. Meer informatie vind je op https://www.shoesme.nl/win.

Shoppen

Shoesme kindersandalen en Lovestation22.

Wil je mijn andere blogs ook lezen? Klik dan hier. Mij gezellig volgen op Instagram kan hier.

Meer zomerse outfits

maxidress

maxidress

maxidress

maxidress

maxidress

maxidress

maxidress

maxidress

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply